ONA ZNA KAKO SE KONZUMIRA MODA I SVAKI DAN SE OBLAČI KAO KERI BREDŠOU

Talentovana i veoma maštovita stilistkinja Emili Sindlev svoj istančani modni sluh, osim sa klijentima, počela je da deli i sa ostatkom sveta, pre svega na Instagram platformi, i tako postala jedan od najznačajnijih digitalnih influensera iz Kopenhagena. Danas, ona je jedna od top 10 Skandinavki koje nose titulu “influensera”.
Dok njene sunarodnice preferiraju čuveni skandinavski sofisticirani minimalizam i neutralnu paletu boja, Emili se specijalizovala za kombinovanje boja i dezena/printova. Ono što ne biste ni pomislili da ide jedno sa drugim, kod Emili postaje savršen modni look.
Osim što oduševljava svoje pratioce na Instagram profilu @emilisindlev, Emili radi i kao stilista za danski časopis „Eurowoman“ i na televizijskim stanicama TV2 Go’morgen & Go’aften Danmark.
Šarmantna je i zabavna, modno veoma, veoma modno inspirativna te nije ni čudo što je privukla pažnju i počela da sarađuje sa međunarodnim brendovima kao što su Calvin Klein, Bi Malene Birger, a postala je i Chanel devojka na kojoj ćete videti najnovije modne detalje ove kuće.
Njenu neustrašivost u izboru i sklapanju boja i printova dovela je do savršenstva, a u razigranim stilskim igrama često ćete videti kako Emili spaja dokolenice i čuvene Manolo Blahnik cipelice sa cirkonima. Streetstyle fotografi je obožavaju, a kako i ne bi, jer od nje zaista treba učiti kako se konzumira moda. A, kada pogledate njene fotografije sa društvenih mreža, shvatićete da su mnogi u pravu kada kažu da se „Emili svaki dan oblači kao Keri Bredšo“, glavna junakinja popularne serije „Seks i grad“.

Foto: Instagram @emilisindlev