OTVORENA ANABELLA PARFIMERIJA: DOBRODOŠLICA ZA LA MER, BOBBI BROWN, TOM FORD…

Parfimerija Anabella Beuaty Spot  još jedno je beauty hot spot mesto lepote otvoreno u Beogradu, u Knez Mihailovoj 18, u kojoj nam kompanija Orbico dovodi nekoliko čuvenih brendova koji do sada nisu bili dostupni na našem tržištu. Pozivamo vas da posetite ovaj novi gradski hram lepote i upoznate se sa brendovima kao što su Bobbi Brown, La Mer, Tom Ford, Smashbox, Jo Malone…

Na Bobbi Brown counteru možete da pronađete odgovarajuće proizvode uz pomoć Bobbi Brown make-up artista, isprobate proizvode, poslušate savete šminkera i probate tehnike šminkanja koje je posebno osmislila slavna američka šminkerka Bobbi Brown koja je svoje šminkersko umeće prenela u, do sada, osam objavljenih knjiga. U Anabella parfimerije možete da naučite i isprobate Bobbi Brown How to’s make-up savete, kako da oči osenčite smokey eye tehnikom, kako da prekrijete podočnjake ili jednostavno osvežite svoj izgled šminkom…

U Anabella parfimeriji naćićete i La Mer skin care kolekcija za negu kože, čiji su proizvodi najcenjeniji širom sveta. Glavni sastojak La Mer linije za negu kože su hranjive materije iz morskih algi, kao i najbogatiji sastojci iz morskih dubina koji koži pružaju sve blagodeti mora.  Obnovljena energijom, koža uspostavlja snažan prirodni balans, brzo se regeneriše, tako da sve nepravilnosti nestaju sa lica. U srcu svakog La Mer proizvoda je Miracle Broth, čudotvorna supstanca za obnavljanje i transformaciju kože nastala posle 12 godina istraživanja i 6.000 eksperimenata. Tom Ford Beauty – Private Blend i Signature kolekcije mirisa za žene i muškarce od sada su dostupne i na tržištu Srbije. Private Blend je luksuzna mirisna kolekcija koja predstavlja dizajnerovu ličnu mirisnu laboratoriju u kojoj kreira posebne i orginalne parfeme koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umetničko delo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima, a u Srbiji je možete naći u Anabella parfimeriji. 

Smashbox je još jedan make-up brend koji u Anabella parfimeriju stiže pravo iz Los Anđelesa. “Mi živimo za ruževe” moto je tima koji stoji iza ove make-up linije rođene u pravom fotografskom studiju – legendarnom Smashbox Studiju u LA-u.

Kolekcija Jo Malone parfema, kolonjskih voda, mirisnih sveća i linija za negu tela – od sada i u Beogradu! Spoj rafinisanih i neočekivanih mirisa cveća, voća, začina, citrusa i drvenastih nota u bočicama savršenog, jednostavnog dizajna. U Jo MAlone kolekciji parfema srešće te se sa neverovatnim mirisnim kombinacijama kao što su bosiljak i neroli, beli jasmin i nana, orah i đumbir…. Dobro došli!

Foto: press