OTVORENA PRVA KIEHL’S PRODAVNICA: ČUVENA NJUJORŠKA APOTEKA OD SADA I U BEOGRADU

Legendarna njujorška apoteka i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za negu kože i kose Kiehl’s Since 1851, osnovana u njujorškoj četvrti Ist Vilidž kao klasična apoteka koja znanja iz područja farmacije, kozmetike i botanike prenosi sa generacije na generaciju, otvorio je svoju prvu prodavnicu u Beogradu, u šoping centru Ada Mall.
Kiehl’sovo klasično nasleđe i posvećenost kupcu srž su svakog proizvoda i usluge u 168 godina dugoj tradiciji brenda – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do uređenja enterijera lokalnih prodavnica, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama. Cilj je – uslužiti kupce u brižljivo uređenom, edukativnom prostoru dokazano delotvornim proizvodima za negu, u kojima uživaju naši verni kupci širom sveta.

U svim su Kiehl’s prodavnicama načela klasične apoteke protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima brenda u njujorškoj četvrti Ist Vilidž. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posetioci se upoznaju sa dugom istorijom i ekscentričnim karakterom brenda: svuda se mogu videti tragovi duge Kiehl’sove tradicije, uključujući fotografije originalne lokacije glavne prodavnice u Njujorku, porodice osnivača i ekspedicija pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Istorijski elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu videti i Kiehl’sov poznati kostur „Mr. Bones”. Ne postoje dve u potpunosti iste prodavnice, ali sve odišu Kiehl’sovom bogatom apotekarskom tradicijom.
Kiehl’sova prodavnica u Beogradu lokalnoj zajednici doneće dašak originalne njujorške apoteke u prodajnom prostoru Ada Mall šoping centra.
– Izuzetno se radujemo što ćemo služiti zajednici grada Beograda u okruženju nove i prve Kiehl’s prodavnice. Uvek se trudimo da naše voljene proizvode prezentujemo sa velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca, što odražava našu dugogodišnju apotekarsku tradiciju – izjavila je Šeril Vitali, Kiehl’sova glavna direktorka za svetska tržišta.
Uz brigu za prepoznatljivo uređenje prodavnica, Kiehl’s Since 1851 ostaje veran svom nasleđu i u pogledu vrhunskog spektra usluga koje nudi kupcima u više od 65 zemalja sveta. Svaki član Kiehl’sovog prodajnog osoblja upoznat je sa načinom usluživanja kupaca koji praktikuje brend, pa je uz poznavanje sastojaka formula i apotekarske tradicije, edukovan za prepisivanje tretmana i režima nege kože i kose u skladu sa individualnim potrebama kupaca.
Kao i u ostalim Kiehl’sovim prodavnicama, i na novom prodajnom mestu u Beogradu promovisaće se inicijativa „isprobajte pre kupovine”, pokrenuta još pre mnogo godina u glavnoj prodavnici, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz povrat novca. Ovim se Kiehl’s jasno odvojio od konkurencije i postigao tržišnu prepoznatljivost, stekavši verne obožavatelje.
– Kiehl’s veruje u delotvornost svojih formula i ulaže izuzetne napore kako bi oblikovao režime nege u skladu sa individualnim potrebama kupaca. Naša dugogodišnja apotekarska tradicija i tradicionalno širok spektar usluga ogleda se u programu deljenja velikih količina besplatnih uzoraka. Naša misija je usluživanje kupaca u skladu sa njihovim individualnim potrebama, a navedene inicijative se već godinama sprovode sa izuzetnim uspehom – istakla je direktorka Šeril Vitali.

Foto: Dario Marić, Ivana V.