OVOG VIKENDA: POČINJE BEOGRADSKI FESTIVAL MAČAKA “MRNJAU FEST”

Dom omladine Beograda, Veterina Beograd i Felinološko društvo Le PETit, u subotu i nedelju, 12. i 13. januara 2019, po peti put priređuju Mrnjau Fest – jedinstveni festival posvećen mačkama!
Prvi dan festivala biće obeležen druženjem sa likovima iz mjuzikla za decu „Kako su nastale ružne reči“ prema tekstu Duška Radovića, kao i zabavnim i šarenim radionicama-igraonicama, a tokom drugog dana predstaviće se “Mrnjau staratelji” i koji će vam ponuditi zdrave, negovane i lepo vaspitane mace na udomljavanje.
Osim toga, organizovane su kreativne radionice-igraonice, humanitarno udomljavanje i međunarodno takmičenje mačaka. Na festivalu će se predstaviti domaće i strane odgajivačnice koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne titule i nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.
Na “Mrnjau Festu” svoju macu možete da obradujete nekom ukusnom poslasticom, korpicom ili igračkicama, a na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćete baš sve o mačkama, o nezi, o ishrani, o vaspitanju, kao i o mitovima i o predrasudama.

Foto: press