PLESNA TERAPIJA: NEODOLJIVA KOMEDIJA O ISCELITELJSKOJ MOĆI PLESA

Britanska komedija Plesna terapija, reditelja Ričarda Lonkrejna, stigla je u domaće bioskope i donosi nam priču o razvodu u srednjim godinama, penzionerima koji ponovo otkrivaju svoje strasti, sestrinskoj ljubavi i isceliteljskoj moći plesa.
Na početku filma upoznajemo Sandru Abot, koja živi vrlo lagodan život zahvaljujući njenom mužu. Međutim, na njegovoj proslavi penzionisanja, Sandra otkriva da je on vara sa najboljom prijateljicom. Ona odlučuje da ode od kuće i utehu pronalazi kod starije sestre Bif koja je njena potpuna suprotnost. Bif vodi Sandru na časove plesa, gde je upoznaje sa svojim prijateljima koji će Sandri pokazati da bi razvod mogao da joj otvori priliku za potpuno novi život.
Ova neodoljiva komedija, sa primesama drame, obiluje smehom, suzama, plesom i novim spoznajama u srednjim godinama, uz poruku da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi.

Film „Plesna terapija“ je okupio neverovatnu glumačku ekipu, sastavljenu od velikana britanskog glumišta: Imelda Stonton, Silija Imre, Timoti Spal, Džoana Lamli, Džon Sešns, Dejvid Hajman i Džosi Lorens.

Foto: press