PLISE – SAVRŠEN IZBOR ZA RANOJESENJA VENČANJA, ILI POSAO

Plisirano – haljine, suknje, kombinezoni… stilski uvek izgleda osvežavajuće, ženstveno i elegantno, jer ovo je veoma lak trend koji vredi usvojiti. A zašto ga volimo? Zato što sa plisiranim detaljima nema greške kada se lepo iskombinuju sa ostatkom odeće. Haljine su, na primer, uvek laskovo elegantne, bezvremene i svestrane. Istina, plisirane haljine i suknje uvek bolje stoje vitkijim damama, jer, plise ume da “doda” neki kilogram. Isto tako, plisirani donji delovi savršeno skrivaju sve nepravilnosti, sve što ne želite da se vidi, neće se ni videti.
Plisirani odevni komadi savršen su izbor za posao, posebno haljine koje izgledaju kao kombinacije klasične košulje i plisirane suknje, baš kao i kombinezoni sa plisiranim donjim delom. Ogrnete sako ili fini kardigan i dobijete savršen biznis look.
Osim za posao, plisirana odeća učiniće vas i sasvim spremnim za kasna letnja venčanja, na primer, ili neke ranojesenje svečane prilike. Jednoj zanimljivoj plisiranoj haljini daćete mnogo novih “života” i prilika da bude višena na sasvim drugačiji način.
Najlepše komade na ovu temu pronašli smo u Massimo Dutti radnjama, pa pogledajte modele iz naše galerije.Haljina sa halter okovratnikom, 15.990 din.

Haljina, 17.990 din.Kombinezon, 17.990 din.

 

Foto: Massimo Dutti