PLODNI DANI: NOVI SINGL BENDA ZEMLJA GRUVA

Plodni dani su novi singl sa aktuelnog albuma Šta stvarno želiš grupe Zemlje gruva. Pesmu potpisuju Konstrakta, Milovan Bošković i Vojin Ristivojević, a izvodi je Zemlja gruva. Pet trudničkih stomaka je poseban “detalj” u spotu jer su se pevačici Zemlje gruva Zoe Kida, koja ovih dana očekuje ćerku, pridružile još četiri trudnice – Iva, Aleksandra, Venecuelanka Marianne i glumica Miljana Gavrilović.
– Oduvek me je fascinirala moć hormona i to koliko hormoni uređuju naše živote. “Plodni dani” bave se ženskim hormonima i osećanjima kroz koja žena prolazi, od stvaranja želje za privlačenjem do nadmoćne pozicije ženke u plodnim danima – kaže Konstrakta, pevačica Zemlje gruva.
Zemlja gruva na ovom video-spotu prvi put sarađuje sa iskusnim Stašom Tomićem koji je publici poznat po zapaženim video radovima za bendove Artan Lili, Repetitor, Kandžija i gole žene, Lollobridgida, Sopot… Takođe, ovo je prvi video Zemlje gruva u kome se pojavljuju plesači, a koreograf je Nebojša Gromilić koji u spotu učestvuje zajedno sa kolegama iz pozorišta na Terazijama.

Foto: press