POKLON OD RUŽE ZA 60. ROĐENDAN KUĆE DARPHIN

Te 1958. Barbie lutka naivno je zakoračila u svet igračaka, rođena je sasvim obična devojčica koju danas smatramo ikonom i zovemo je Madona, patentiran je prvi mikročip, Nobelovu nagradu za književnost dobio je Pasternakov Doktor Živago, a Pjer Darfan je u Parizu otvorio svoj L’Institut Darphin – mesto gde je lepota dobila novu dimenziju. A za svoj 60. rođendan, kao ekspert u nezi zasnovanoj na biljnim i esencijalnim uljima, Darphin je, onako, sebi za poklon, kreirao novu Rose Hydra-Nourishing Oil Cream. “Krema od ruža” je jedinstven, trostruki koncentrat sa esencijalnim uljem, voskom sa latica i apsolutom ruže. Tekstura koje se stapa sa kožom i nežan cvetni miris pretvoriće dnevnu negu kremom od ruže u dragocen ritual uživanja. Uživanje će biti dugoročno – vaša koža postaće otpornija, izgubiće osećaj zatezanja, biće na dodir meka i nežna, a vizuelno jedra i sveža. A da biste od nege dobili maksimum, nanesite je uz masažu osmišljenu u Darphin salonu na osnovu čuvene duboke masaže Pjera Darfana, koja budi uspavanu kožu, vraća joj tonus i blistavost. Cena: 7.465 din.
Popularni Darphin uljni elksir na bazi esencijalnog ulja ruže Rose Aromatic Care za noćnu negu doživeo je transformaciju i sada nam je predstavljen u novom sastavu.
Hidratantna i hranljiva svojstva ovog preparata obogaćena su trostrukim ružinim koncentratom sa esencijalnim uljem, apsolutom i voskom sa latica ruže. Uz ulja šipka i noćurka, ovaj noćni eliksir omogućiće da svakog jutra u ogledalu vidite blistavu, svežu i jedru kožu.
Aromatična nega od ruže predviđena je, kao i krema, za negu suve i dehidrirane kože, ili za vraćanje blistavosti i svežeg izgleda umornoj koži koja je izgubila svoj prirodni sjaj.
Bez parabena, mineralnih ulja, ftalata i formaldehida, ova formula je prirodan izbor za noćni preobražaj vaše kože. Cena: 7.465 din.
Kada danas kažemo Darphin, mislimo na aromaterapiju, na dubinsku masažu, na prelepe teksture koje se stapaju sa kožom, mislimo na Pariz, i na negu kao intimni ritual posvećenosti kakav zaslužujemo.
Pariz smo doveli u Srbiju Darphin salonskim tretmanima i kućnom negom i imamo pravo da se osećamo kao Parižanke, makar pola sata dnevno!

Ovaj divni Darphin jubilej u znaku ruže proslavili smo u beogradskom restoranu JAM, u duhu šezdestih, uz zvuke benda Bricks and Cans, a malo Pariza u grad su donele naše Darphin devojke, najlepši menadžersko/beauty tim, sa tim osmehom… Pa evo, upoznajte ih, i uverite se i sami. To su one – Marijana, Ivana Cvetić, Lidija…

Prenosimo vam delić atmosfere sa 60. Darphin rođendana koji smo i mi obeležile kao Parižanke!

Foto: Dragan Jereminov Photo/Video ex DRYER Studio, ja