REVIJOM TRI DIZAJNERA DOČARANA SVOJSTVA NOVIH ARIEL 3 U 1 KAPSULA

Spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića brend Ariel predstavio je nove Ariel 3 u 1 kapsule koje će doneti revoluciju u održavanju odeće. Dizajneri su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariel proizvoda – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće, a o ponašanju tekstila i raznih vlakana tokom nošenja i održavanja, na malom modnom panelu održanom pre revije, govorili su Ana Aksentijević Jelić, profesorka Visoke tekstilne strukovne škole i stilista Ašok Murti. Tehnologija napreduje svakoga dana, a zahtevi svakodnevnice su sve složeniji, pa nam se često pranje veša čini dosadnim i napornim poslom što je dokazalo i nedavno istraživanje koje je pokazalo da skoro svaki drugi čovek (46 odsto) smatra da je pranje odeće dosadno, 45 odsto kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35 odsto) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.
Međutim, savremene inovacije pomerile su način obavljanja ove kućne obaveze. Nakon opsežnih istraživanja u svom istraživačkom centru u Briselu, Ariel nam predstavlja Ariel 3 u 1 kapsule koje će rutinu pranja odeće učiniti praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom. Ove kapsule jednostavne su za upotrebu i ne prave nered zahvaljujući koncentrovanoj formuli koja se postavlja direktno u bubanj. Težeći pojednostavljivanju života ljudi, Ariel kapsule pružaju odlične rezultate uz minimalan napor i predstavljaju budućnost pranja odeće.

– Izuzetno smo ponosni na to što vidimo koliko su Ariel kapsule postale popularane tokom godina. Posebno s obzirom na to da troje od četvoro (73 odsto) ljudi koji koriste Ariel kapsule kažu da se više neće vraćati na stari deterdžent. Uzbuđeni smo što smo dobili nove korisnike sa našom novom i unapređenom formulom i nastavljamo sa misijom da se odeća može prati lako, jednostavno, pa čak i na zabavan način – rekao je Resmerita Razvan, P&G Senior Manager Communications, Fabric & Home Care za jugoistočnu Evropu.
Nove Ariel 3 u 1 kapsule sadrže poboljšan, nov i brzo rastapajući sadržaj koji osigurava da sastojci sve tri komore ostanu odvojeni sve dok se ne aktiviraju u pranju kako bi pružili maksimalnu moć čišćenja. Obezbeđuju besprekornu čistoću jer koncentrovani deterdžent u kapsuli ima odlične performanse, čak i na teškim mrljama i prljavštini. Nove kapsule štite boje, pomažu da vaša odeća i posle mnogo pranja izgleda kao nova, bez narušene teksture tkanine i bez tragova prljavštine, a možda ćete ih najviše voleti jer će zadržati belinu svoje odeće samo jednim pranjem i novim sastojcima koji pospešuju izbeljivanje sa svakom kapsulom.

Foto: press