ROSE GOLD REMASTERED: NOVA HUDA BEAUTY PALETA SA 18 NIJANSI

Iz Huda Beauty linije stiže jesenja Rose Gold REMASTERED paleta sa 18 senki za oči – neke su vam već poznate, a neke su dobile i nova imena i nove teksture. Rose Gold Remastered paleta od 18 boja sastoji se od 8 metalik nijansi, 8 nijansi su ultra-pigmetisane, jedna je u vidu bisernog praha, a jedna intenzivna “duboko” crna. Harmonija odabranih boja ovu paletu čini savršenim izborom za svakodnevnu, prirodnu šminku, a ukoliko vam za noć treba nešto intenzivnije, kao što je smoky eyes ili spektakularni metali make-up look – sve što vam treba naćićete među ovih 18 nijansi.
Veliko ogledalo duž celog poklopca olakšaće vam šminkanje i paletu, bez obzira na dimenzije, učiniti “to go” varijantom gde god da krenete.
Naziv “remastered” upućuje nas da su neke od nijansi preformulisane, “smirene” baš kao Moondust, a one čuvene metalik – Dubai, Fling i Rose Gold sada imaju još finiju teksturu za savršeno nanošenje uz pomoć ravne četke ili prstom kako biste dobili intenzivniji, a ipak mek metalik efekat. Nova paleta sadrži i dve nove nijanse – Pink Diamond, mekanu metalik ružičastu sa srebrnim sjajem i Bubbli, metalik šampanj boju. Mat nijanske kao što su Maneater, Henna i Sandalovina sada su više pigmentisane i mnogo intenzivnije boje, dok su nijanse Bossi, Flamingo i Shi promenile imena i potpuno su promenjene. Riskue (nekada Bossi) sada je šljivacrvena, Doll Face (prethodno Flamingo) je svetlija, ružičastocrvena i Demure (ranije Shi) je diskretno koralnoružičasta. Huda Beauty palete možete naći u Sephora parfimerijama, a cena Rose Gold Remastered je 8.200 din.

Foto: Sephora press