SCHWARZKOPF PROFESSIONAL SRBIJA PREDSTAVIO NOVU BC FIBRE CLINIX LINIJU ZA KOSU

Schwarzkopf Professional Srbija, jedan od vodećih svetskih brandova za negu kose, prvi put je u Beogradu, u jedinstvenom ambijentu ekskluzivnog modnog salona ‚‚Odiva”, predstavio i lansirao najnoviju, revolucionarnu BC Fibre Clinix liniju za negu kose.BC Fibre Clinix je hiperpersonalizovani tretman za negu kose koji ima najsnažniju moć obnavljanja do sada. Ovaj profesionalni tretman vraća kosu u savršeno zdravo, prirodno, devičansko stanje. BC Fibre Clinix predstavlja novu i ekskluzivnu salonsku uslugu. Deset godina istraživanja, četiri doktorska rada i 4 patenta bila su potrebna da se dođe do ove inovacije. BC Fibre Clinix sačinjen je od premijum sastojaka za negu kože, pruža najsnažniju moć obnove sa “triple bonding” tehnologijom. Unutrašnje delovanje trovalentnih jona (“triple bonding tehnologija”) kreira i stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakana kose, kako bi dubinski ojačao strukturu i uklonio oštećenja i potpuno je zatvara iznutra, dok C21 tehnologija obnavlja svih 21 lipoproteina spoljnog omotača prisutnih u kutikuli i oblaže kosu spolja. Tri najvažnije inovacije BC Fibre Clinixa su:
– do 10 puta snažnija kosa
– potpuno i savršeno rešavanje problema oštećenosti dlake
– do 60 dana trajanja obnovljene unutrašnje i spoljašne strukture kose.
BC Fibre Clinix usluga ekskluzivno je dostupna u Schwarzkopf Professional Srbija Master partnerskim salonima od decembra 2018 tako da ne propustite priliku da kosu vratite u savršeno zdravo, prirodno stanje!
Kompanija By Cherry Hair d.o.o. generalni je zastupnik i distributer za Srbiju Schwarzkopf Professional proizvoda namenjenih za kolorisanje, negu i stilizovanje kose, posluje duže od 10 godina, jedna je od lidera u regionu i nagrađena brojnim prestižnim priznanjima Henkel grupacije.

Schwarzkopf Professional Srbija tretman biće dostupan u sledećim Master partnerskim salonima:
BEOGRAD – MISTER X, DUŠICA DRAMIĆANIN, HAZZHAIR, ALEKSANDAR DRAMIĆANIN
NOVI SAD – VSP, VOJKAN, DUŠAN LIČINA, BANE KOMAZEC
ZRENjANIN – VASILjEV
KRAGUJEVAC – X FASHION, NEW VISUAL, TOUCH
VALjEVO – MIRKO GAĐEVAC
NIŠ – BIBLOS, TAFF
LESKOVAC – SAŠA, NEŠA