SPEKTAKL NA OTVORENOM: 2CELLOS SPREMIO REPERTOAR ZA NASTUP NA KALEMEGDANU

U sklopu turneje SCORE muzički dvojac 2CELLOS – Stjepan i Luka, ponovo dolaze u Beograd! Ovog puta 8. septembra prirediće koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu.
– Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. Mnogo volimo Beograd, pa i ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, dođite u što većem broju da uživamo zajedno! – poručio je Luka, a Stjepan dodaje:
– Završavamo novi album, vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu „Eye of the Tiger“ već smo ekranizovali, nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo obećavamo!“
Podsećamo, sve je počelo pre nekoliko godina kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti dostigli pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album. Iza njih su upešne godine koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave. Koncerti su mesecima unapred rasprodati u celom svetu, a njihova karijera i dalje kontinuirno raste. Talentovani momci žive svoj san, ali i dalje su to skromni momci koji se uvek vraćaju u svoj kraj, svoj dom, što je za njih oaza mira.
Svi one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike mogu kupiti karte na svim Eventim prodajnim mestima.

Foto: press