SPRINGFIELD ZERO GRAVITY: DVA NOVA MODELA DŽINSA KOJI NE GUBE FORMU

Dva nova modela džinsa Slim Cropped za nju i Skinny Active Flex iz nove Springfield Zero Gravity kolekcije pridružuju se ponudi džinsa napravljenih novom comfort-stretch tehnologijom. Novi modeli džinsa sadrže dodatnu elastičnost koja se adaptira na potrebe svakodnevnog života, pružajući fleksibilnost i udobnost bez gubitka prvobitne forme.

Springfield svojim kupcima nudi modele izrađene comfort-stretch tehnologijom koja ima najbolju elastičnost na tržištu i potpuni efekat oblikovanja, što je idealno za skinny modele, koji prianjaju uz telo.
Ana Peleteiro i Lucas Vidal ambasadori su ove kolekcije, koja ne odgovara samo njihovom ličnom ukusu, već i njihovim hobijima i svakodnevnim obavezama. Ana, evropska šampionka iz Španije u trostrukom skoku u zatvorenom prostoru i verni pratilac najnovijih modnih trendova, pronašla je svog novog favorita – slim cropped džins, u kojem se oseća udobno i potpuno fleksibilno. Lucas, međunarodno poznati muzički kompozitor, otkriva da opcija skinny active flex ispunjava dva njegova osnovna zahteva u oblačenju: slobodu kretanja i sposobnost da zadrže svoj prvobitni oblik.

Foto: press