Na listi “PROBATI”: Uz ST.Tropez proizvode PRIRODNI PREPLANULI TEN možete da dobijete za nekoliko sati

Jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih self tan brendova ST.Tropez može nam biti od velike pomoći ovog leta kad nam je more ni na vidiku, a ni u planovima više, kad bi zbog velikih vrućina nosili kraće haljinice a stalno ih zaobilazimo jer noge su usred ovog jula još uvek suviše bele… 
Samopotamnjivače kože volite, kao Britanke, na primer, ili ih ne podnosite zbog otužnog mirisa, kao ostatak sveta. Ali ako je formula proizvoda dovedena do granice kada mirisa nema, onda svaka pomoć u dobijanju malo preplanulog tena dolazi u obzir. Jer, gde ćemo se sunčati kad mora nema, bazeni su ili zabrenjeni ili previše rizični za ovo covid doba, belog dana ne viđate ako radite od kuće, terasa nije baš najzgodnija jer komšije imaju “kompletan pregled situacije” a ni to malo dvorišta nema dovoljno sunca za sticanje prirodnog bronzanog tena.
Zato, za par sati od nanošenja nekog od ST. Tropez proizvoda, vratićete se u neku drugu dimenziju, na primer onu od prošle godine, po povratku sa mora.Višestruko nagrađivana ST.Tropez Self Tan 3-u-1 Express tanning mousse, odnosno pena, kontroliše intenzitet vaše tena. Pre nego na telo nanesete bilo koji samopotamnjivač kožu prvo morate tokom tuširanja da podvrgnete piling procesu i skinete sa nje sve odumrle ćelije. Za što prirodniji i dugotrajniji ten rukovaicom ravnomerno nanesite penu, na primer na noge, i ostavite da deluje sat vremena. Srednje bronzatni ten traži 2 sata delovanja, dok za intezivnu preplanulu boju penu možete držati 3 ili više sati pa tek onda se istuširati. Želejeni intezitet boje razviće se u periodu od 4 do 8 sati, a ten će trajati oko nedelju dana i zahteva svakodnevnu hidrataciju mlekom/losionom za negu tela.ST.Tropez Self Tan Watermelon Infusion je pena sa mirisom i ekstraktom lubenice, kao i sa vitaminom E i jedana je od najprodavanijih proizvoda ovog brenda. Uz samo jedno nanošenje ten dobija zlaćanu, svetlucavu boju i traje do 10 dana.
ST.Tropez samopotamnjivače možete naći u Sephora parfimerijama po ceni od 6.490 din.

Foto: @sttropeztan