STIGLA JE WELEDA SKIN FOOD LIGHT KREMA – LAKŠA VARIJANTA KULTNE FORMULE

Kao što osluškuju prirodu, njene procese i dejstvo biljnih esencija na kožu, u Weleda timu pažljivo se prate i saveti i zhatevi potrošača te je baš zbog toga linija Weleda Skin Food dobila još jednog, četvrtog člana porodice – Skin Food Light kremu. Za sve one koji ne mogu da se odreknu svoje omiljene Skin Food kreme ni tokom toplih, letnjih dana, ili za one koji tragaju za hidratantnim i zaštitnim efektom ove kreme, ali uz bržu apsorpciju i svilenkast osećaj na koži iz Weleda laboratorija stigla je lakša varijanta kultne Skin Food kreme. Najviše su je tražile pripadnice lepšeg pola iz toplih, mediteranskih krajeva kojima je formula prve Skin Food kreme bila teška s obzirom na klimu u kojoj žive.
Dok je originalna Skin Food krema emulzija vode u ulju, Skin Food Light je emulzija ulja u vodi. Sastojci su kombinovani tako da “laka” verzija što je moguće više liči na originalnu, uz smanjen udeo određenih lipidnih supstanci, naročito pčelinjeg voska i lanolina. Zato su organskom suncokretovom ulju dodati kakao i ši buter kako bi podržali regeneraciju i zaštititu kože.
I u Light kremi u srcu formule su i ovde ekstrakti kamilice, ruzmarina i nevena u bademovom ulju i vodeni ekstrakt ljubičice, poznate po umirujućem svojstvu na suvu i ekcemu sklonu kožu, ubrane na čistim staništima severnog Islanda.
Kompatibilnost sa kožom je, kao važna karakteristika Skin Food kreme, sačuvana u Light varijanti, a njena upotreba je univerzalna, baš kao i kod originalne verzije: za lice, telo, kosu… Zaštitna i hidratantna uloga za suvu kožu je snažna i u Light kremi, uz dodatni osećaj svežine, naglašen mirisom citrusa.
Cena: 1.275 din.