STIGLA SU DVA NOVITETA IZ BIODERMA SEBIUM LINIJE ZA NEGU MASNE I AKNAMA SKLONE KOŽE

Bioderma Sebium linija namenjena za negu masne i aknama sklone kože, u bilo kojoj životnoj dobi, u svoju liniju uvrstila je još dva nova proizvoda – Sebium losion i Sebium fluid.
Sébium Losion. Novi Sebium losion nadograđuje brigu o masnoj – kao prvi korak nege nakon čišćenja, losion hidrira i reguliše pH vrednost kože, doprinosi ublažavanju akni i ostavlja trag blistavosti na licu. Njegova izuzetna hidrirajuća moć čuva vlagu tokom 8 sati i za to vreme biološki deluje na regulaciju sebuma i sužavanje pora. Tekstura masne kože nakon tretmana losionom postaje čista i ujednačena, deluje zdravo i sveže, pripremljena za dnevnu negu. Sebium losion je, kao i ostali preparati iz ove linije, testiran pod dermatološkim nadzorom, hipoalergijski je, bez parabena, koža ga odlično odličnu podnosi i zato je pogodan i za osetljivu kožu. Lakog i osvežavajućeg je mirisa, a nemasna tekstura učiniće ga omiljenim korakom vaše dnevne nege. Cena za 200 ml je 1.899 din.
Sébium Sensitive. Masna koža sklona aknama često je veoma osetljiva i reaktivna. Sebium Sensitive fluid namenjen je tretiranju problema, uz istovremeno umirivanje i hidrataciju masne kože. Svojom inovativnom formulom i tehnologijom rebalansira sastav sebuma delujući na njegovu gustinu tako da omogućava koži da neometano obavlja svoje hidrirajuće funkcije i sprečava nastanak novih akni. U srcu biološkog dejstva preparata je Biodermin Fluidactiv patent koji udruženo deluje sa protivupalnim Infla-stop kompleksom zaduženim za umirivanje iritacije i smanjenje upala i crvenila izazvanih aknama.
Zahvaljujući glicerinu ovaj fluid hidrira kožu duže od 12 sati, a matirajuće čestice pudera sa cinkom smanjuju sjaj i
daju poželjan, mat izgled. Koža je umirena, čista, matirana, hidrirana i spremna za šminku! Sebium Sensitive testiran je pod dermatološkim nadzorom, hipoalergijski je, bez parabena, idealan za osetljivu kožu sklonu aknama.
Cena tube od 30ml je 1.700 din.

Foto: folder39.com