SVA TRI BRENDA DECIEM COMPANY USKORO U BEOGRADU

Linija proizvoda sva tri brenda The Abnormal Beauty Company DECIEM uskoro stiže u Metropoliten parfimeriju. 
Deciem danas ima 10 brendova, a u parfimeriji Metropoliten ekskluzivno će se prodavati tri najpopularnija: The Ordinary, NIOD i Hylamide.The Ordinary je zasnovan na kombinaciji poznatih i delotvornih aktivnih supstanci u jednostavnim formulama, a cene proizvoda su vrlo pristupačne. Reč je o brendu čije su narudžbine rasle brže od proizvodnje, brend o kom se najviše pričalo poslednjih par godina.Hylamide linija proizvoda je komplesne formule sa inovativnim tehnološkim sastojcima i posebnim mehanizmom dubinske isporuke aktivnih supstanci u kožu. U okviru Hylamide brenda naćićete niz ciljanih seruma koji omogućavaju lak izbor, shodno potrebama kože ili sezoni.Niod je koncipiran kao brend profesionalne kozmetike namenjene nadopunjavanju rezultata tretmana u ordinacijama estetske dermatologjie i medicine i pravi je izbor za poznavaoce kozmetike.
DECIEM je 2013. u Torontu osnovao Brandon Truaxe, koji će ostati upamćen po svojoj viziji da unese više “integriteta” i transparentnosti svet kozmetike, uz marketing sveden na direktnu komunikaciju sa kupcima posredstvom društvenih mreža. Smatrao je da sastojci moraju biti kvalitetni i u delotvornoj koncentraciji, formule funkcionalne za različite probleme nege kože, cene razumne. Okupio je tim kojem je preneo svoj entuzijazam i energiju i nazvao ga Deciem – The Abnormal Beauty Company.
– Danas kvalitet više nije određen cenom – danas kvalitet znači da ste različiti, autentični, funkcionalni, da imate razumne cene – rekao je Brendon Truaxe.
– Želeli smo da potpuno promenimo svet kozmetike. Svi su nam govorili da ne možemo raditi 10 stvari odjednom. A mi smo znali da ako hoćemo da uradimo pravu stvar, moramo da radimo 10 stvari odjednom: zato smo svoj ludi projekat nazvali DECIEM, od reči “decima”, latinske reči za deset.
DECIEM jeste promenio svet kozmetike i stekao popularnost i potražnju za proizvodima koja je rasla brže od mogućnosti proizvodnje. The Ordinary tečni puder je prilikom lansiranja već imao listu čekanja sa 25.000 imena. Posle samo tri godine ne tržištu, DECIEM je postao brend sa proizvodima koji su stekli kultni status među blogerima i beauty urednicima. Sledeći logičan korak bio je širenje, pa je od 2017. DECIEM ušao u partnerski odnos sa Estee Lauder kompanijom.

Foto: press