TAMARA I PETAR U NOVOJ ULOZI ZAŠTITNIH LICA BRENDA VICHY DERCOS

Glumačko-bračni par Tamaru Dragičević i Petra Benčinu od sada ćemo viđati u novoj ulozi – kao zaštitna lica brenda Vichy Dercos koji je namenjen nezi kose žena i muškaraca. Zbog profesije kojom se bave, njihova kosa je često izložena različitim preparatima i promenama koje joj posebno štete, pa im je prioritet da joj pruže kvalitetnu i pouzdanu negu.
– Zbog snimanja i stalnog angažmana u pozorištu primorana sam da kosu tretiram figarima i peglama, kao i proizvodima za oblikovanje. Kao i kod većine žena, moja kosa je zimi suvlja, dok u jesen više opada, zbog čega je Dercos Densi Solutions za jačanje i masu kose najbolja stvar, čak i za moju već gustu kosu, jer smanjuje lomljenje, opadanje i pojačava folikul dlake dajući joj sjajan oblik i elastičnost – pohvalila se poznata glumica naglašavajući da joj se ova linija posebno dopala jer kosi vraća gustinu i jačinu.
S druge strane, njen suprug, glumac Petar Benčina, navodi da mu je drago što nega kose i problemi koje muškarci mogu da imaju, nisu više tabu tema kao ranije i istakao da je jedina razlika u njegovoj trenutnoj rutini nege kose, u odnosu na period kada je bio mlađi, to što sada zna da „nije svejedno koje preparate koristiš“.
– Dercos Micro Peel je sjajan. Prija mi jer čisti i umiruje kožu glave, ali imam osećaj i da jača kosu. To mi je važno jer često stavljam gel i preparate za učvršćivanje kose koji isušuju teme i maste kosu – otrkio je Benčina. U duhu aktuelne kampanje, bračni par Dragičević – Benčina saglasan je da samo oni koji ne pristaju na kompromise, biraju upravo Dercos za negu svoje kose!
Više o ovoj kolekciji pogledajte ovde http:////folder39.com/vichy-dercos-densi-solutions-linija-za-gustu-kosu-jacu-i-deblju-vlas/.
Foto: press