TELENOR ZA NAJMLAĐE: OD SADA I APLIKACIJA NAJPOPULARNIJEG DEČJEG TV KANALA

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji, kao i u regionu centralno-istočne Evrope koji nudi Nickelodeon Play, mobilnu aplikaciju najpopularnijeg dečijeg kanala Viacom grupe. Aplikacija koja je osvojila nagradu „Emi“ za izuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, omogućiće korisnicima da omiljene crtaće, serije, i brojne originalne igrice i zabavne sadržaje koriste kad god i gde god požele, na mobilnim uređajima.
Nickelodeon Play sadrži više od 150 epizoda crtanih filmova poput „Patrolne šape“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Razvali igru“, „Alvin i veverice“, a svi video sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, i predstavljaju potpuno bezbedno onlajn okruženje za decu. Takođe, najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.
– Radujemo se partnerstvu sa Telenorom i što ćemo korisnicima u Srbiji po prvi put omogućiti pristup video striming sadržaju Nickelodeon-a – izjavio je Bartoš Vitak, viši potpredsednik i generalni menadžer za VIMN u centralno-istočnoj Evropi i Izraelu.
– Sada, kada je Nickleodeon Play deo Telenor digitalnog ekosistema, najmlađi korisnici imaju priliku da uživaju u sadržaju koji je namenjen njihovom uzrastu. Istovremeno, roditelji ne moraju da brinu jer sa ovom aplikacijom obezbeđujemo sigurno internet okruženje za njihovu decu. Telenor korisnici su prvi u regionu kojima je aplikacija dostupna i u potpunosti je prilagođena tržištu. Na ovaj način, nastavljamo da unapređujemo sadržaj koji nudimo, a samim tim i korisničko iskustvo – rekao je Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.
Nickelodeon Play korisnicima Telenora dostupan je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara. Nickelodeon Play se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.

Foto: press