TOO FACED IMA NOVU TUTTI FRUTTI KOLEKCIJU: DA LICE MIRIŠE SLATKO, BAŠ KAO ŠTO I IZGLEDA

Neodoljivo dizajnirana pakovanja nove Too Faced Tutti Frutti makeup kolekcije sa 53 proizvoda osvojiće vas veselim bojama i voćnim motivima, ali i svežeslatkastim voćnim mirisma. Osnivač brenda Jerrod Blandino potrudio se da nova linija miriši tako dobro kao što i izgleda, kao što je to slučaj sa peach i chocolate proizvodima.
– Naša mirišljava šminka postigla je fenomenalan uspeh tako da sam želeo da se poigram sa idejom da napravim celu novu liniju zasnovanu na šećerasto-slatkom voću. Sve mogućnosti koje daju te boje, mirisi i teksture bilo teško ne iskoristi, jer ovaj asortiman voća daje neograničene mogućnosti za kreiranje – objasnio je Jerrod Blandino.
Širok spektar mirisa u novoj kolekciji uključuje ananas, trešnju, ružičastu limunadu, grejp i šumske bobice, koje su Blandinu dale najveći izvor inspiracije, kada je reče o bojama, “jer one su sočne i sjajne, a prelepi hladni tonovi sa trunkom topline su tako moderni i sveži”, objasnio je Blandino.

U Too Faced Tutti Frutti makeup kolekciji naćićete dve palete senki sa po 7 nijansi. Jedna je slatka i sveža Sparkling Pineapple a druga seksi – Razzle Dazzle Berry. Cena: 5.700 din.

 

 

 

Rumenila dolaze u 4 zabavna, voćna para – StrobeBerry, Plumagranate, Cherry Bomb i Apricot in the Act. Ovaj sjajni duo sa rumenilom kreiran je u poznatoj soft-touch svilenkastoj formuli. Cena: 4.500 din.

 

 

Lepši ten i hidriranu kožu daje dugotrajni Dew You gel-krem puder pune pokrivne moći, sa mirisom lubenice, krastavca i sa vitaminom C. Puder pokriva svaku nepravilnost i ostavlja vlažan, svež i blistav sjaj kože, baš kao i Dew You Fresh Glow seting sprej. Cena: po 4.800 din.

 

 

 

 

 

 

 

Juicy Fruits Lip Glaze je kao neka “ukusna glazura” za usne. Daje im svežu, voćnu boju visokog sjaja, a tek kako mirišu….! Cena: 3.000 din.

It’s Bananas je seting puder, sa blur efektom (prikriva proširene pore) i mirisom banane. Posvetljuje kožu i čini je izuzetno mekom. Cena: 4.500 din.

 

 

 

Naravno, u Tutti Frutti kolekciji je i čuvena Better Than Sex maskara. Cena: 3.990 din.

Naravno, u Tutti Frutti kolekciji je i čuvena Better Than Sex maskara. Cena: 3.990 din.
Fresh Squeezed Highlighting Drops je tečni hajlajter, a kapljice čistog, svetlucavog sjaja kreirane sa ekskluzivnom, “bestežinskom” formulom daju savršen sjaj. Cena: 4.500 din.
Frosted Fruits Highlighter Stick je višenamenski proizvod – hajlajteru stiku kremasto-puderaste formule koji u jednom potezu ostavlja svetslucavi sjaj na licu i očima. Cena: 4.500 din.

Too Faced kolekciju možete naći u Sephora parfimerijama.

Foto: toofaced.com, allure.com