Nova TV serija KLAN – domaća drama sa elementima komedije

TV-serija-klan-Slobodana-SkerlicaMožda vam deluje da je u domaćim TV serijama sve već viđeno – ali, za kraj godine očekuje nas potpuno iznenadjenje. Iz produkcijske kuće Firefly i od proslavljenog reditelja Slobodana Skerlića stiže nova TV serija Klan. Ovaj originalni triler, ili bolje reći, drama sa elementima komedije, svojim stilom podseća na najbolje holivudske projekte. Glavni likovi sa društvene margine već posle prve epizode postaju miljenici publike, što se svakako vidi i u prvom trejleru koji je danas objavljen.

Sitni lopovi i tragikomika

Kreatori serije duboko veruju da će tako biti i sa Šokom i Pašom, koje u naslovnim rolama tumače mladi glumci Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Okosnica radnje prenosi tragikomične situacije koje prate dvojicu sitnih lopova iz beogradskog predgrađa, koji su se sticajem bizarnih događaja našli u srcu visokog kriminala.

Glumačke ekipa i premijera

Pored Dimitrijevića i Nezirovića, u “Klanu” ćemo gledati i Vladimira Кovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Uroša Jovčića, Miloša Tanaskovića, Miloša Petrovića Trojpeca i druge. Kreator, reditelj i scenarista serije “Klan” je Slobodan Skerlić, poznat po režiji filmova Do koske i Top je bio vreo. Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf Kiril Spaseski, kostimograf Tanja Radišić, a šminku potpisuje Dubravka Bušatlija.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija, koji stoje iza ovog originalnog TV projekta, najavlju premijerno emitovanje  za 25. decembar na kanalu Superstar TV, a sutradan, 26. decembra na RTS.