USKORO PREMIJERA PRVE REGIONALNE SERIJE „USPEH“ IZ HBO EUROPE PRODUKCIJE

Premijera prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu Uspeh, u režiji oskarovca Danisa Tanovića, zakazana je za 26. decembar na HBO i HBO GO, a objavljen je i prvi video tizer. Serija će biti prikazana putem HBO GO usluge i HBO kanala u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.
„Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama, odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. Univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.
Scenario šestodelne serije „Uspeh“ potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa. Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.
Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

https://www.youtube.com/watch?v=b0ItsKO09yQ&feature=youtu.be

Foto: press