U PRODAJI MODNA KOLEKCIJA POSVEĆENA ARIANI GRANDE

Volite Arianu Grande ili u kući imate jedno/više bića koja je obožavaju? Kakav god odgovor bio, samo da vam javimo da se spremite za jedan šoping!
Svetska, megapopularna zvezda Ariana Grande dobila je specijalnu modnu kolekciju u okviru Divided linije švedskog brenda H&M, koja je stigla i kod nas.
Modna linija nazvana je „Thank u, next“ sadrži više od 30 proizvoda, od kojih mnogi imaju print Arianinog lika, kao na primer duksevi sa kapuljačom i majice, a u ponudi su i kape, šnale, maske za telefon, rančevi… Cela kolekcija u prodaji će se naći od 1. avgusta, u lancu prodavnica ovog modnog brenda.
– Ova specijalna „Ariana Grande“ kolekcija ima sve što jedan pravi obožavalac ove pop zvezde treba da ima, duks sa kapuljačom sa likom pevačice, majice i ključne modne dodatke poput šnale na kojoj piše “thank u, next”. Raditi na dizajnu kolekcije bilo je jako zabavno, sa svim tim komadima prikladnim za svakog ko oseća Arianu u svom srcu – naglasila je Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept u kući H&M.Crni body sa printom, 999 din. Majica, 999 din. Kratki duks sa kapuljačom, 2.299 din.

Haljina/majica sa printom, 1.499 din. Kraći duks, 1.299din.

Providna torbica, 999 din. Duks sa trakom za sužavanje, 1.999 din.

Duži, široki duks sa kapuljačom i printom, 2.299 din. Bela majicom sa Arianinim likom, 1.299 din.

 

Foto: press