USKORO U PRODAJI: MOSCHINO [tv] H&M KOLEKCIJA OBOJENA POP-GLAMUROM

Kreativni direktor modne kuće MOSCHINO Džeremi Skot odlučio je da za potrebe slikanja MOSCHINO [tv] H&M kolekcije okupi svoje prijatelje kako bi pokazao da su pozitivnost, ljubav i različitost srce kolekcije. Dizajnerska saradnja kuće Moschino x H&M još jedna je od nizu i predstaviće nam kolekciju za sezonu jesen/zima 2018. a u prodavnicu H&M u Knez Mihailovoj stiže 8. novembra.
– Šta god da dizajniram, uvek mislim na svoje prijatelje. MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kao žurka, slavi zabavu, dinamičnost, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije – smatra Džeremi Skot.

– Sviđa mi se kako je Džeremi uhvatio duh kolekcije u lookbook. Ona govori glasno i jasno za sve one koji vole da se zabavljaju, bez obzira na to ko su i odakle su – izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.
Lookbook su uradili Džeremijevi dugogodišnji saradnici – fotograf Markus Mem i stilistkinja Karlin Serf de Dudzel.
Noseći MOSCHINO [tv] H&M kolekciju visoke energije, sa sve Moschino pop-glamurom, uličnim stilom i humorom, u lookbook-u se između ostalih pojavljuju i asistentkinja Džeremija Skota kao i njegov najbolji prijatelj, direktor za odnose sa javnošću i komunikacije kuće Moschino.

Foto: press