USPEŠAN EKSPERIMENT SIMONETTA RAVIZZA KUĆE: SVEŽA I DINAMIČNA ŽENSTVENOST

Modni brend Simonetta Ravizza nastao je pre oko 20. godina iz porodične kompanije Maison Annabella, a Simonetta, vlasnica linije koja nosi njeno ime, fokusirala se na krzno, savremeni luksuz, kao noseći element svojih kreacija. Filozofija ovog modnog brenda ogleda se u težnji da na modnu pistu, a zatim i na ulicu, uvek predstavi elegantno svežu i dinamičnu ženstvenost.
Sofisticirana i opuštena, Simonetta Ravizza žena izražava se kroz prefinjeni i savremeni izgled u kojem su isprepleteni tradicija, zanatstvo, glamur i inovacije. Luksuzna odeća kao da vam “priča” o raznovrsnosti urbanog života kako danju, tako i noću. Stil, kreativnost, savremeni luksuz Simonette Ravizze i lepotu sa potpisom “Made in Italy” otkrićete u prestižnom butiku u čuvenoj ulici Montenapoleone, u srcu Milana.
Stvarajući kolekciju jesen-zima 2018/2019, Simonetta Ravizza igrala se mladošću i svežim duhom, otkrivajući svežiju i ženstveniju stranu, u kojoj krzno kao kultni materijal brenda, postaje svestrano, još dragocenije i još nosivije, kako kao klasična odeća, tako tako i ona sportski inspirisana. Nerc, krzno lisice, kao i astragan krzno kombinovani su sa teksasom, najlonom i vinilom ili pretvoreni u manžetne, dodatke na ogrlicama, kape, tašne… Kontrastne jarke boje – pink, zelena, žuta, plava… dodale su još jedan novi nivo energije.
Ono što se, po modni pravilima, uvek dovodi u pitanje – kako kombinovati leopard salonku sa ostakom kombinacije, kod Simonetta Ravizza kolekcije ispostavilo se kao pun pogodak. Svi modeli prikazani na reviji u Milanu nosili su klasične špic salonke leo printa. Kombinovane su uz tvid različitih dezena, čak i uz miks dva različita vunena tkanja, od klasičnog pepito crno-belog, kariranog, “riblja kost” vunenog tkanja i, zapravo je ceo “paket” izgledao savršeno. Posebno uz helanke od vinila ili mini suknje.
Kolekcijom za ovu zimu Simonetta nas ohrabruje da isprobamo njen veoma uspeli eksperiment. Pokazala nam je kako!

Foto: Monica Feudi / Indigital.tv.