VINONA RAJDER I ELIZABET OLSEN U KAMPANJI ZA H&M PROLEĆNU KOLEKCIJU

Za ovo proleće H&M je pripremio interesantne, ženstvene i cvetne komade naglašenih formi za sve žene širom sveta koje svojim oblačenjem vole da ostave utisak, a u prodavnicama će biti dostupna od 22. marta. Već postojeći obavezni komadi poput lepršave haljine, pantalona širokih nogavica, farmerki i sofisticiranih bluza, sada su upotpunjeni vezom, asimetričnim porubima i karnerima.
Specijalno za ovu kolekciju snimljen je i film u kojem glume Vinona Rajder i Elizabet Olsen, zajedno sa drugim moćnim ženama kao što su modeli Andrea Diakonu, Ana Juers, Iman Hamam i Naomi Šimada, i pevačica i književnica Andrea Val. Sniman u Buenos Ajresu, film slavi snagu žena i njihovo prijateljstvo koje se širi iz lokalnog kafića na ulice grada. I fotografije za kampanju takođe su rađene u glavnom gradu Argentine.
– Bilo je tako uzbudljivo snimati H&M prolećnu kampanju u Buenos Ajresu, posebno zato što sam bila okružena divnim, snažnim ženama koje glume u filmu. Ovo iskustvo bilo je neverovatno inspirativno – rekla je Elizabet Olsen, dok je Vinona Rajder istakla da joj se “sviđa kako kampanja slavi žene na jedan autentičan način, što je osvežavajuće i pre svega potrebno ovoj kulturi, jer one slave i same sebe i jedna drugu”.