VITAMINO COLOR: ZA ISTU BOJU KOSE DO SLEDEĆE POSETE FRIZERU

L’Oreal Professionnel predstavlja novu generaciju proizvoda iz Vitamino Color linije koji su kreirani da neguju i održavaju bojenu kosu od dana izlaska iz frizerskog salona sa novom bojom pa sve do sledećeg odlaska. Vitamino Color proizvodi pružaju do 8 nedelja zaštite od ispiranja boje i do 6 puta više sjaja kose, odmah, već nakon jedne upotrebe. Uz pomoć nove co-emulsion tehnologije novi preparati naneti na tek bojenu kosu “zaključavaju” pigmente u boji, kao i sjaj bojene kose. Ovakva svojsta preparata posebno su važna za dame sa bojenom kosom, posebno u svim nijansama crvene koje se najbrže ispiraju sa svakim pranjem.

Za razliku od prethodne generacije šampona, novi Vitamino Color šampon sa co-emulsion tehnologijom sadrži sastojke za zaglađivanje vlasi koji su sada mnogo lakši pa ne otežavaju kosu, a ujedno i ciljano deluju na oštećene delove vlasi. Formula novog šampona prilagođava se svim tipovima kose i ujednačeno i lako se nanosi. Cena:1.500 din/300ml
Zvezda Vitamino Color je Losion za sjaj kose, prvi losion ovog tipa brenda L`Oréal Professionnel koji se pretvara u mlečnu teksturu kada dođe u dodir sa mokrom kosom i pruža do 6 puta više sjaja već nakon jednog nanošenja. Losion za sjaj kose pruža optimalnu zaštitu, intenzivan i dugotrajan sjaj i zaglađuje površinu vlasi. Cena: 2.350 din/210ml.
Pored ova dva, u Vitamino Color kolekciji možete naći i Negujući šampon (1.700din/300ml), Masku za kosu (1.850din/250ml), Negu za kosu (1750din/200ml) i 10 u 1 sprej za kosu (2.150din/190ml).
L’Oreal Professionnel proizvode možete kupiti u ovlašćenim frizerskim salonima.

Foto: press, @capellistyle.it