WELEDA FOTO-KONKURS: ASOCIJACIJA NA DETINJSTVO

Weleda Srbija ponovo vas poziva da učestvujete na konkursu Weleda inspiracija koji je ove godine posvećen deci i traje do 15. oktobra. Na vama je da zabeležite najlepši trenutak sa temom koja ima veze sa decom. Na vašoj fotografiji treba da se bar jedan Weleda proizvod za bebe ili decu. Podsećamo vas – Weleda ima tri linije za dečju negu: od nevena, za negu zdrave kože, od belog sleza, za negu osetljive i suve kože, a od ove godine i dva proizvoda za sunčanje. Da li će proizvod biti u prvom planu ili se tek nazirati negde u pozadini, odlučite sami, nama su obe opcije podjednako prihvatljive. Vaša foto-inspiracija mogu biti sama deca, detalji iz dečije sobe, igre u prirodi, kupanje, igračke ili slikovnice… važno je da je prva asocijacija – detinjstvo. Na fotografiji ne treba jasno da se vidi lice deteta, niti ijedan identifikacioni znak po kom se ono može prepoznati (specifični belezi na koži i slično). Fotografije moraju biti originalno snimljene za konkurs, a ne preuzete sa Interneta. Fotografije, takođe, moraju biti u visokoj rezoluciji i vertikalne orjentacije, zbog potencijalnog štampanja u našem Weleda zidnom kalendaru.
Samim objavljivanjem fotografije na vašoj Facebook ili Instagram stranici uz oznaku #WeledaInspiracija, prihvatili ste, uslovima našeg konkursa, da fotografija može biti podeljena na Weleda društvenim mrežama, štampana na kalendaru ili korišćena u drugim Weleda promotivnim aktivnostima.
Kao i prethodnih godina, za učešće u konkursu je potrebno da fotografije objavite na nekoj od svojih društvenih mreža, (Facebook ili Instagram), uz obavazan tag @WeledaSrbija i hashtag #WeledaInspiracija2018 ili #WeledaInspiracija18. Možete objaviti više slika, broj nije ograničen.
Tokom godine, najzanimljivje fotografije delićemo na Facebook i Instagram stranicama Weleda Srbija, a u decembru ćemo ponovo odabrati 13 najuspešnijih za naš kalendar za 2019. godinu: 12 fotografija za svaki mesec, i jednu za naslovnu stranu.

Dvanaest autora odabranih fotografija obradovaćemo i ovaj put vrednim poklonima – paketima Weleda kozmetike za negu i higijenu lica i tela, a autora najuspešnije fotografije velikim Weleda paketom za negu za celu godinu! Naravno, u paketima će biti i kalendar u kom je štampana vaša fotografija.

Foto: @weledasrbija