YCONIC PURPLE: POSEBNO DIZAJNIRANA YSL KOLEKCIJA ZA JESEN 2018.

YSL Beauté predstavlja Yconic Purple – Fall Look 2018, prvu kolekciju šminke koju je za YSL Beauty dizajnirao globalni Beauty direktor Tom Pecheux.
Yconic Purple je moćna kolekcija izrazitog koloritnog pečata i jedinstvena prilika da se u isto vreme, na istom mestu nađu dve legende kompanije YSL: Tom Pecheux i ljubičasta boja. Naime, od svog prvog lansiranja 1962. godine, jedna od ključnih boja u YSL bila je upravo ljubičasta – boja kojom se prenose snaga, intenzitet i ženstvenost – iskaz odvažnosti u okviru kolekcije Fall Look 2018.
Kolekcija Fall Look 2018. odaje počast ljubičastoj boji i sastoji se od legendarnih proizvoda kao što je paleta Couture Palette, inovativnim olovkama Couture Chalks, sasvim novim rumenilom Couture BlushLUSH i hajlajterom Couture Highlighter. Novoj kolekciji Tom Pecheux ponovo vraća moć ljubičaste boje. Blago erotična nijansa je ujednačena prefinjenim nijansama u boji kože, nijansama tamne noći, eteričnim nijansama breskve i iskonski belom. Ovim se postiže nežna, a opet sasvim snažna koloritna kreacija. Za žene koje se ne plaše da se zapute upravo tamo kuda ih snovi vode.COUTURE PALETTE je tipičan kolekcionarski proizvod koji će biti upamćen kao prva Couture Palette koju je kreirao Tom Pecheux. Podsećajući na odavanje počasti ženstvenosti, odvažni oblik slova Y, optočen detaljima koji svetlucaju, dodatno doprinosi izgledu palete. Ljubičasta boja ima zvezdani status i u neposrednoj je vezi sa rustičnom svetlucavom bojom koja deluje poput sasvim mekane, izbledele kože. Plavo-crna nijansa iskazuje osećaj odvažnosti, dok iskonski bela celokupnom izgledu daje svetlost. Upadljiv i odvažan, ovaj koloritni spoj blag je i emotivan, uz boje koje dobro izgledaju na svim tonovima kože. Cena: 7.873 din.Četiri male olovke COUTURE CHALKS za oči, usne i obraze, u četiri dinamične boje koje možete odmah poneti na sebi. Mešajte ih. Nosite samo jednu ili sve zajedno. Stapajte ih ili definišite. Budite umetnik, i to kreativni, a od lica napravite igralište. Nanosite ih direktno, stapajući prstom ili četkicom.

Le Noir – nijansu crne koristite kako biste biste definisali oči ili je stopite sa bojom za usne da biste je potamnili
Le Nude – ovu svetlobež sa tračkom zlata, nanesite kao hajlajter ispod očiju, koristite je na obrazima da biste ulepšali njihov izgled ili je nanesite kao ruž za usne
Le Cuivre – uz ovu svetlucavu bronzanu boju postignite efekat upadljivih očiju, istaknite svoje obraze ili obojite usne
Le Rouge – nezaobilazna nijansa crvene, bilo kada i bilo gde, za usne i obraze
Cena: 7.873 din.

COUTURE BLUSH & COUTURE HIGHLIGHTER – za novo rumenilo u kompaniji YSL Beauté upotrebljena je sasvim nova tehnologija – prah koji je natopljen vodom i rastopljen ne bi li se time dobila kremasta tekstura koja se lako meša. Uz teksturu koju ni ne osećamo na koži, postiže se završni efekat koji doprinosi tome da boja izgleda kao sastavni deo vašeg tena. Ravnomerno se nanosi i ostaje na mestu. Rumenilo donosi koloritni izraz koji je nadogradiv, a može mu se pojačavati intenzitet korišćenjem u vlažnom obliku – u cilju naglašenog pigmenta, ili se može koristiti u suvom obliku – za nepogrešiv izgled bez ikakvih tragova. Cena: 5.356 din.
Couture Highlighter dolazi u dve nijanse – No 1 ili Pearl. Uz svoje superfine metalik čestice, ovaj mekani perlasti hajlajter daruje efekat izrazitog naelektrisanog sjaja. Cena: 5.356 din.VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM – sjaj za usne sa efektom vinila. Intenzivna boja. Sjaj koji ne ostavlja ravnodušnim. Postojana savršenost uz hidrirajuću formulu. Od sada u dve sasvim nove nijanse- No 417 Beige Bounce, varničava bež, elegantna bez imalo napora i No 418 Purple Sound, blistavo purpurna, zavodljiva od sumraka do svitanja. Cena: 4.367 din.
ROUGE PUR COUTURE – voljen zbog svoje istinski verne boje i formule koja se ne suši, ovaj ruž za usne nudi dve nove sezonske nijanse, osmišljene tako da upotpune postojeću kolekciju. No 81 Violine Désinvolte – zavodljiva bordo, svetla i odvažna i No 82 Rouge Provocation – boja koja pomera granice zavodljivosti. Cena: 4.151 din.
LA LAQUE COUTURE – dve nove nijanse laka za nokte, kao dopuna postojećoj kolekciji su No 107 Violet Underground – sanjalačka boja, zagonetna i očaravajuća i No 108 Mauve Alternatif – nijansa u prelivu boja, snažna i opčinjavajuća. Cena: 3.034 din.