YOUTH TO THE PEOPLE: SKINCARE LINIJA MINIMALISTIČKE ESTETIKE, A MOĆNIH FORMULA

Greg Gonzalez i Joe Cloyes, osnivači beauty brenda Youth to the People, ceo život proveli su u profesionalnoj industriji za negu kože. Naime, njihova baka je još pre 40 godina kreirala liniju za negu kože, i jedna je od prvih koja je u SAD donela prirodne/organske biljne satojke, a njih dvojica su detinjstvo proveli trčkarajući po njenoj kancelariji i usput učeći o sastojcima, tipovima kože i generelno o industriji lepote.Nakon nekoliko decenija, dva brata rešila su da iskoriste stečeno znanje i kreiraju modernizovanu liniju za negu kože koja odgovara današnjim potrebama i zahtevima kupaca. Njihova misija bila je – primeniti sve prednosti superhrane i nauke u liniji dizajniranoj za aktivan stil života. Tako je nastala 100 % vegan skincare linija Youth to the People (YTTP), sa tri glavna sastojka – keljom, zelenim čajem i spanaćem. Minimalistička estetika u svetu je, pre svega, privukla mlađu publiku, koju je kompletna YTTP linija prvo asocirala na prodavnice zdravih, hladno ceđenih sokova.
I kao što ujutru napravite smuti od raznog voća i povrća (ako to radite) kako biste nahranili telo na početku dana, tako su i Greg i Joe zamislili da odmah ujutru svom licu date porciju najpotrenijih i najzdravijih sastojaka – očistite ga i nahranite aktivnim sastojcima dobijenih iz hladnopresovanih antioksidanata.
Višedecenijsko izučavanje i bakino beauty iskustvo pokazali su da kombinacija esencija i vitamina iz kelja, spanaća i zelenog čaja vrhunski čiste kožu, sprečavaju skupljanje nečistoća u porama, lako skidaju šminku, održavaju pH ravnotežu kože i ne isušuju je.

Proizvodi Youth to the People linije minimalističkog su izgleda, pakuju se u staklene boce kako bi se održala čistoća moćne formule (plus staklo nije toksično i može se reciklirati), a za ambalažu se koriste jednostavne kutije od recikliranog braon kartona.
Tri glavna proizvoda YTTP kolekcije su: Age Prevention Cleanser, Age Prevention Moisture Cream i Age Prevention Firm i Brighten Serum. Best seling je, naravno, sredstvo za čišćenje – gel napravljen od kelja, spanaća i zelenog čaja koji pomaže vašoj koži da zablista od ranog jutra. Hidratantna krema je sufle teksture, a pored supersastojaka iz zelenog čaja, kelja i spanaća, sadrži i omiljeni hijaluronsku kiselinu. Serum je veoma lagane, ali moćne formule, sa brzodelujućim molekulima peptida Tripeptid 37 koji održavaju elastičnost kože i podstiču stvaranje kolagena.
Miris svih proizvoda i nagoveštaj boje u gelu za čišćenje lica i kremi prirodno potiču od sastojaka koji su hladno presovani iz ekstrakata superhrane.

Proizvodi YTTP kolekcije ekskluzivno se prodaju u našim Sephora parfimerijama.

Cene:
Kale + Green Tea, Spinach Vitamins Face Wash – 4.140 din.
Superberry Hydrate+Glow Dream Mask (maqui, vitamin C, squalane, hyaluronic acid) Overnight mask – 5.150 din.
Spirulina + Microalgae Kale Spinach Superfood face Mask – 5.520 din.

 

Foto: Instagram@youthtothepeople