ZA NAJVESELIJE GODIŠNJE DOBA TREBAJU VAM I VESELE NOSILJKE ZA BEBE

Roditelji danas žele da zadrže što sličniji stil i način života kakav su imali pre rođenja deteta, ali, realnu prepreku za avanture sa decom nekada predstavljaju prevoz i teren koji nije prilagođen kolicima.
Istraživanja pokazuju da nošenje dece ima mnogobrojne pozitivne uticaje na zdravstveni i emocionalni razvoj deteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala deo osnovnog paketa pri kupovini baby opreme. Najpoznatiji svetski brendovi i proizvođači nosiljki su tu potrebu ozbiljno shvatili stvorivši modele koji pored svog ergonomskog oblika i funkcionalnosti, kao glavnih karakteristika, postaju i pravo modno iskustvo po meri savremenih roditelja. Osim što nosiljka ostavlja roditeljima slobodne ruke za svakodnevne aktivnosti, ona pleni pažnju i svojim izgledom. Zbog velikog izbora uzoraka nosiljka će se savršeno uklopiti u stil modernih mama i tata. Uz pomoć nje se više i lakše grlimo i mazimo sa bebom.

Dovoljno je odabrati omiljeni položaj nošenja i spremni ste za nove avanture sa svojom bebom: ušuškajte je dok je nosite okrenutu prema sebi, zajedno istražujte svet dok je beba okrenuta prema spolja, a za veću decu koja i dalje žele da uživaju u nošenju, isprobajte položaj na leđima.
Svoj omiljeni dezen najpoznatije i sertifikovane Ergobaby nosiljke već su odabrale poznate mame u svetu, ali i poznate mame u Srbiji, poput proslavljene sportiskinje Ivane Maksimović Anđušić, pevačice Ivane Selakov, glumice Milice Jevtić, voditeljke Tijane Price… Tu su i tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga koji su pokrenuli trend nošenja svoje dece u nosiljkama, a koji je izrastao u pokret “Tata voli, tata nosi” (#tatavolitatanosi).

Foto: press