“ŽIVOT BIRA UMETNIKE”: NOVI SINGL MAJE LOUIS

Maja Louis objavila novi je singl Život bira umetnike kojim najavljuje prvi solistički album nazvan Buđenje. Muzikom se bavi još od ranog detinjstva. Kada se iz Minhena preselila u Beograd, odmah je postala deo “Louis benda” u kom je pevala sa ocem Ljubišom Stojanovićem Louisom. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend “Maja St. Louis ” sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda “Maraqya” uz brata Marka Stojanovića Louisa sa kojim je snimila pesmu “Ljubav”. U serijalu “X Faktor” učestvovala je 2013. godine i bila među 10 finalista.
Razna iskustva inspirisala su je da piše pesme, a jedna od pesama je i duet sa bratom Markom “Svet je tvoj” koja se nalazi na njegovom albumu “Euridika” a pojaviće se i na Majinom albumu koji izlazi 17.oktobra.
– Veoma sam srećna i zadovoljna albumom. Jedva čekam da ugleda svetlost dana i da publika čuje pesme. U svakoj pesmi ima mene i u svakoj postoji poruka. Verujem da svako može da se pronađe u nekoj od pesama. Pesmu izabranu za prvi singl pisala je moja draga, talentovana prijateljica Bojana Čuljković i mislim da svaka žena može u nekom segmentu života da se pronađe u tim rečima, kao što sam i ja. Aranžman smo radili moj brat Marko i ja. Uživajte – poručila je Maja Louis.
Novi singl biće dostupan na svim muzičkim servisima.

Foto: press