EROTSKA INTELIGENCIJA: KNJIGA KOJA ĆE VAM POMOĆI DA PROBUDITE IZGUBLJENU STRAST

Erotska inteligencija je prva knjiga koja otvoreno govori o izuzetno važnom problemu savremenog društva – o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o povezanosti ljubavi i požude, ali i o njihovoj suprotstavljenosti. Inače, Ester Perel, autorka knjige, stoji rame uz rame s najcenjenijim svetskim stručnjacima u oblasti erotske inteligencije.
Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka otkriva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može da bude i u dugim vezama. Bavi se preprekama i strepnjama koje nastaju kad se naša potraga za sigurnom ljubavi sukobi s potrebom za strašću. Tokom 20 godina rada Perelova je pomogla stotinama parova da ponovo probude strast.
Mudra, duhovita, a opet jednostavna, kontroverzna knjiga “Erotska inteligencija” preoblikovaće i vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati kako da prevaziđete sve ono što vas sputava. Psihoterapeutkinja i autorka bestselera s liste “Njujork tajmsa” Ester Perel poznata je kao jedan od najuvaženijih i najoriginalnijih glasova današnjice kad je reč o savremenim ljubavnim odnosima. Perelova drži terapeutske radionice u Njujorku i radi kao organizacioni konsultant za oko 500 kompanija širom sveta. Njeni proslavljeni TED govori imaju više od 30 miliona pregleda, a međunarodni bestseler “Erotska inteligencija: Oslobodite svoju strast” postao je globalni fenomen preveden na 30 jezika. Knjigu koja je pomogla milionima parova širom sveta da ponovo osete staru strast potražite u Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.
Knjiga je trenutno na popustu i staje 799 dinara.

Foto: press