Kada počinje sniženje u Zari – svi detalji na jednom mestu

Sniženje u Zara radnjama, u stvari, tačan odgovor na pitanje “Kada počinje sniženje u Zari?” je izuzetno važna informacija za sve šopingholičarke i dame koje vole dobre modne komade. Iako se ponuda u Zara radnjama osvežava novim kolekcijama na skoro desetak dana, često nismo u prilici da svaki put kupimo nešto što nam se svidi. Zato je monemat sniženja važan, jer kriza, koja se oseća zbog troškova života – smanjuje našu kupovnu moć i potrošnju. Zbog toga je “pametna” kupovina ove godine posebno važna, jer – značiće svaki dinar uštede.

kada počinje sniženje u zari 2023 leto

Odgovor na pitanje “Kada počinje sniženje u Zari?” ovog leta je – počinje u junu, ali…

Zara, kao i mnogi drugi modni brendovi obično prati sezonske obrasce, pri čemu se velika letnja rasprodaja obično dešava u junu, a zimska rasprodaja počinje u decembru i traje do isteka zaliha, što može da bude i do sredine februara meseca. Sledeća velika rasprodaja je letnje sniženje, koje uvek otprilike počinje tokom treće nedelje juna svake godine, pa i ove 2023. Precizan odgovor na pitanje kada počinje sniženje u Zari možda ne može da bude 100 odsto tačan. Prošle, 2022. godine letnja rasprodaja u Zari počela je u sredu, 22. juna u 21 čas na aplikaciji, pre nego što je krenula online prodaja u 22 sata. Zatim je sniženje u radnjama počelo u četvrtak, 23. juna. Godinu dana pre, odnosno 2021. sniženje je počelo u sredu, 23. juna, 2020. godine u sredu, 24. juna, a 2019. u sredu, 19. juna.

Budite obavešteni sat vremena pre početka rasprodaje

Sudeći po prethodnim rasprodajama, možemo da dobijemo prilično jasnu predstavu kada će sniženje cena u Zari početi ovog juna. U svim godinama od 2019-2022, prodaja se odvijala u trećoj nedelji juna tačnije u sredu. Po ovoj logici, predviđamo da će Zara rasprodaja početi u sredu, 21. juna 2023. Prethodnih godina, Zara je prvo sniženje cena priemnjivala na aplikaciji, a zatim na veb stranicvi Zara.com, pre nego što sledećeg dana rasprodaja počne u prodavnicama. Kako biste bili u toku sa svim informacija nije lođe da se prijavite na Zara newsletter ili preuzmite aplikaciju. Obično Zara pošalje e-mail poruku dan pre prodaje kako bi obavestila potrošače kada počinje sniženje cena. Ta informacija stiže sat vremena pre početka prodaje na Zara aplikaciji.

kada počonje sniženje u zari 2023 leto

Foto: Zara.com