The Row Margaux torba “ludo” se prodaje, iako nema logo

The Row Margaux (Margo) torba kreće na svoj put da postane predmet koji će se nasleđivati, predmet želje i obožavanja baš kao i Hermes Birkin tašne. Margo je trenutno kraljica među modnim dodacima, jer svojom jednostavnošću i minimalističkim dizajnom, kvalitetom izrade i kože, ali i praktičnošću bacila je senku na skoro sve modele najluksuznijih torbi.

The Row Margaux torba

The Row Margaux torba je nesavršeno savršeni model

The Row Margaux torba kreacija je sestara Mary-Kate i Ashley Olsen, koje stoje iza brenda The Row, osnovanog 2006. godine. Iako su i lično poklonice Hermes Birkin torbi, poznato je da njih dve vole one stare, iznošene modele torbi, ponekad i ogrebane, pomalo deformisane…  Upravo to ih je inspirisalo da kreiraju jednu “savršeno nesavršenu” torbu.

Margo torba nema onu perfektnu, čvrstu formu. Meko strukturisana torba ima gornju ručku od polirane kože, bočne panele sa kaiševima i unutrašnji zip zatvarač. Logo brenda sitnim slovima utisnut je sa jedne bočne strane i potpuno neprmetan. Pravi se u 4 dimenzije – najveća je 43 cm, a najmanja širine od 25 cm.

Luksuz koji se ne bavi prolaznim trendom, već suštinom

Budući da se The Row modni brend već godina nalazi na listi luksuznih minimalističkih modnih marki, komadi poput Margo torbe samo ga još više učvršćuju na toj poziciji. Otkako je modnim svetom zavladao quiet fashion trend The Row se učvrstio na vrhu liste najluksuznijih tihih luksuznih modnih brendova. Jer, The Row svakako odlikuje prefinjenost svega – i kreacije i kavliteta i izrade. A sve je to u skladu sa tihim luksuzom koji prevazilazi prolazne trendove – on se bavi suštinom.

Priča se da se The Row Margaux torba proizvodu u fabrici koja pravi i Hermes torbe, te je kvalitet izrade neupitan. Baš kao i kvalitet fine, meke “buter kože” u crnoj, mokabraon, konjak, teget, narandžastoj boji i nijansi slonovače. Potražanja je poslednjih meseci neverovatna pa se svetski trgovci često bore da zadrže Margo torbu na zalihama iako joj je cena od oko 5.000 do 6.000 dolara.

Za potrebe verne klijentkinje The Row je kreirao Margaux torbu

Jednostavan oblik The Row Margaux torba je odmah prepoznatljiv, bez potrebe za utisnutim logotipom u sredini. Kada su sestre Olsen pitali zašto su htele da izbegnu upadljivo brendiranje, odgovorile su:

– Htele smo da vidimo ako je nešto lepo napravljeno, od odlične kože, i da dobro pristaje uz svu  moguću odeću, da li će se prodavati bez logotipa ili imena. I, uspelo je!

Uspelo je jer The Row Margaux torba savršeno zadovoljava želju kupaca za izvanrednim svakodnevnim komadom. U stvari, sestre Olsen su svoj najpoznatiji komad i dizajnirale za potrebe jedne svoje verne klijentkinje. I, još nešto – trenutni favorit je antilop model.

The Row Margaux torba

The Row Margaux bag

The Row Margaux torba

The Row Margaux

The Row Margaux

Foto: Pinterest