Majstor i Margarita pizza bar u goste dovodi zagrebački Franko’s Pizza&Bar

Majstor i Margarita pizza bar u okviru serijala gastro okupljanja nazvanog “Majstor i Margarita & prijatelji” ugostiće i jedan od zagrebačkih restorana na glasu, čuveni Franko’s Pizza&Bar. U četvrtak, 1. februara 2024, dve regionalno poznate pizzerije, koje su se plasirale na uvaženu evropsku 50 top pizza listu, udružiće se u pravom hedonističkom izazovu. Zagrebački Franko’s Pizza&Bar poznat je po svojoj posvećenosti egzaktnim pravilima napuljske pizza tradicije, imaju interesantan jelovnik i izbor odabarnih pića što ih čini destinacijom za sve one istančanog ukusa. Ovog puta će tu istu pasiju podeliti sa beogradskom publikom.

majstor i margarita pizza

U “Majstor i Margarita pizza baru” napuljske ukuse donose kolege iz Zagreba

Sa idejom očuvanja tradicionalnih italijanskih postulata, kao i u slavu kreativnosti, uz uigran tim pizza bara “Majstor i Margarita” na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 248a nastajaće najbolja pizza dva različita, a opet jako slična restoranska tima. Tokom manifestacije “Majstor i Margarita & prijatelji” gosti restorana, kako stalni tako i novi, imaju priliku da rezervišu mesto 1. februara u vremenskim intervalima od 17 do 19 časova, od 19 do 21 sat i od 21 do 23 sata tokom kojih će Franko’s Pizza&Bar tim pripremati svoje oprobane favorite.

Napuljska Calabria Red pizza ostaće na meniju

– Ideja za “Majstor i Margarita & prijatelji” okupljanje potekla je od poziva za gostovanje, koje je našem timu jesenas priredila ekipa iz “Franka”, kada smo jedne decembarske večeri u Zagrebu organizovali druženje sa tamošnjom publikom. Bilo je sjajno, i znali smo da želimo da uzvratimo gostoprimstvo na najlepši način – pojasnio je Vladimir Bajagić, osnivač “Majstor i Margarita pizza bara”.
U spoju ukusa i kulinarske kreativnosti nastaće i nešto više od večeri slavlja italijanske kuhinje – jedna od pizza sa “Franko’s Pizza&Bar” menija naći će se na stalnom jelovniku “Majstora i Margarita pizza bara”. Reč je o očaravajućoj Calabria Red, koja oslikava pristup ukusima u napuljskoj regiji.Zagrebački Franko’s Pizza&Bar

calabria red majstor i margarita pizza

Foto: majstorimargarita.rs