CHANEL COCO MADEMOISELLE ulje za telo delikatnog mirisa

CHANEL COCO MADEMOISELLE ulje za telo ove jeseni stiže u novoj, još senzualnijoj formuli. Hidratantno ulje u spreju naprskano na telo pojačava senzualni mirisni trag Coco Mademoiselle parfema,  obavija kožu svojom finom i svilenkastom teksturom, ostavljajući je delikatno mirisnom, i kao  odevenom u saten. Koža ga odmah upija i ostaje dugotrajno hidrana, a finiš je nemasni, te nema bojazni od tragova na odeći od finih tkanina.
ulje za telo chanel

Novo Chanel ulje za telo meša arome citrusa i pačulija

Neočekivani miris nove formule ulja za telo donosi nepredvidivi mirisni žar, posebno ako se na kožu nanese još dok ste u kupatilu ispunjenim parom. Mirisna kompozicija meša svežinu citrusnih plodova sa talasom pačulija. Žive note pomorandže ustupaju mesto izuzetno ženstvenom akordu jasmina i ruže, koji je potom naglašen elegancijom pačulija. Drvenaste note u novoj formuli ulja su modernizovane i rafinirane, ostavljajući treperavi miris na koži.

Chanel Coco Mademoiselle ulje napravljeno je od 79 odsto sastojaka prirodnog porekla, uključujući mešavinu visokokvalitetnih biljnih ulja (jojoba i limnanthes alba) i hidratantnog aktivnog sastojka razvijenog od ruže i jasmina. Zbog dejstva tih sastojaka ulje za telo hrani kožu od prvog nanošenja. Cena: 8.890 din.

chanel ulje za telo

chanel body oil

#CocoForEver kira

Foto: CHANEL Beauty press