CHANEL Fall-Winter 2023 make up kolekcija ima odlične novitete

CHANEL Fall-Winter 2023 make up kolekcija rađena je kao Limited edition – ograničena serija proizvoda inspirisana jesenjom ravnodnevnicom. Taj trenutak označava početak omiljene sezone Gabrielle Chanel, koja je volela jesen i paletu boja koja evocira ovu zagonetnu sezonu, između senke i svetlosti.

chanel jesen 20223 make up

CHANEL Fall-Winter 2023 make up kolekcija ima novitete u 4 kategorije proizvoda

Chanel Limited edition Fall-Winter 2023 make up kolekcija sastoji se od proizvoda iz 4 kategorija – rumenilo, senke za oči, ruževi za usne i lakovi za nokte u jesenjim tonovima.

DOUCEUR D’ÉQUINOXE Exclusive Creation – Dve harmonične nijanse rumenila, koje sadrže jednu intenzivnu nijansu uparenu sa jednom delikatnijom, podsećaju na kontraste boja i svetlosti koji su karakteristični za jesenju ravnodnevicu. Meke, tople nijanse naglašavaju jagodice i daju blistavost licu, zdrav sjaj prirodnog izgleda i blistavu završnicu. U jesenjoj kolekciji ova dva rumenila izdavajaju se kao najlepši komadi i njihove meke, tople nijanse na najlepši način dočaravaju jesenju sezonu. Kolekcija sadrži dve nijanse rumenila – u koralnobraon tonovima i prljavoroze nijansi.

“Pokrivač od lišća” delikatno je utisnut na površinu pudera i predstavlja posvetu jeseni, omiljenom godišnjem dobu Gabrielle Chanel. Pored listića, u teksturu rumenila ugraviran je simbol CHANEL kuće – duplo C, kao simbol večnog obnavljanja. Cena Chanel DOUCEUR D’ÉQUINOXE Exclusive Creation rumenila je 8.290 din.

Nijansa 797 Beige et Corail – bež boja u kombinaciji sa prigušenim koralnim tonovima
Nijansa 798 Beige Rosé et Mauve – ružičastobež nijansa u paru sa ljubičastoma.

Chanel DOUCEUR D’ÉQUINOXE Exclusive Creation rumenilo cena dinara

 

Praškaste senke za oči pretvaraju se u kremastu teksturu

Chanel Ombre Premiere Libre Loose Eyeshadows senke za oči veoma su zanimljive teksture. Naime, lagana, praškasta tekstura senke postaje kremasta nakon nanošenja na kapak i ostavlja za sobom glatku završnicu koja se dalje može lako nadograđivati. Chanel Limited edition Fall-Winter 2023 make up kolekcija ovog puta donosi 6 novih nijansi, veoma intenzivnih boja i vrlo postojanih. Cena Chanel Loose Eyeshadow Ombre Premiere Libre senke za oči je 4.830 dinara.

Pored dva rumenila i 6 nijansi senki za oči, u novoj Chanel Limited edition Fall-Winter 2023 make up kolekciji su i dve jesenje nijanse Le Vernis Nail Polish laka za nokte, kao i 6 novih nijansi ROUGE COCO BLOOM ruževa za usne inspirisanih jesenjom ravnodnevnicom, u bojama od karamelbež, braonkasto ružino drvo, koralnocrvena, prava crvena, crnaribizla…. Cena Chanel ROUGE COCO BLOOM ruževa za usne je 5.720 dinara.

Ete Indien nijnasa laka za nokte je prozirna, jarkonarandžasta, poput želea, dok je Bois des Iles je u boji crvenog vina. Nanet u dva sloja “vuče” na veoma tamnobraon nijansu, ali smeđe-crveni podton je primetan tako da lak nije previše taman na noktima. Cena Chanel Le Vernis Nail Polish laka za nokte je 4.000 dinara.

Chanel Ombre Premiere Libre Loose Eyeshadows senke za oči cena dinara

Chanel Le Vernis Nail Polish lak za nokte cena dinara

chanel ROUGE COCO BLOOM ruževa za usne cena dinara

Foto: CHANEL Beauty press