Najlepša nijansa laka u kolekciji za proleće/leto 2023.

Najlepša nijansa laka za nokte stiže u novoj CHANEL kolekciji za proleće 2023. godine – Show your true colors. Za najlepšu boju proglašena je nijansa Incendiaire N°147, ali to je samo jedna od 24 predivne nijanse.

najlepša nijansa laka za nokte

 

Nijanse koje predstavljaju avangardu i slobodu

Svaka Chanel nijansa predstavlja zaštitni znak kulture ove kuće – avangardu i slobodu. Kolekcijom Show your true colors boje su stavljene u centar pažnje, jer one su način da se iskaže svaka emocija, svako raspoloženje i zadovolji svaka želja. Chanel Makeup Creation Studio, koji stoji iza nove kolekcije, zamislio je da lak za nokte odražava stil, poput modnog detalja. Novu paletu boja lakova za nokte čine najsuptilnije nijanse, koje se kreću od živopisnih do misterioznih, dajući svakoj ličnosti kreativni pečat.

Najlepša nijansa laka za nokte idealna uz malo preplanulu kožu

Nijansa Incendiaire N°147 – koralnocrvena, letnja, živa, kao prvo podmlađuje ruke, a i odlično se slaže sa malo preplanulom kožom. Zaštitna i dugotrajna boja za nokte dizajnirana je da stvori sjajni sjaj svakim premazom. Lak je obogaćen visokom koncentracijom pigmenata, plus prirodno dobijenim eko-ceramidima kamelije razvijenim ekskluzivno za kuću Chanel. Nanosi se u dva sloja, a kako bi se produžila postojanost, preporučuje se i treći, završni sloj ili gel coat.

CHANEL nijansa Incendiaire N°147

najlepša nijansa laka

najlepša nijansa laka za nokte

Foto: CHANEL Beauty press