Giorgio Armani Luminous Silk tečni puder za lepše lice pod svakom svetlošću

Giorgio Armani Luminous Silk tečni puder je već već više od dve decenije jedna od najbolje čuvanih tajni vizažista. Tekstura proizvoda Luminous Silk linija, koja se sastoji od 5 proizvoda za lice i make-up četkica, može se poistovetiti sa satenskom svilom koja sa lakoćom odražava filozofiju brenda Giorgio Armani o naglašavanju prirodne lepote.

5 Giorgio Armani Luminous Silk proizvoda za blistav izgled kože

Korišćeni pojedinačno ili zajedno, kao deo make-up rutine, proizvodi Luminous Silk s lakoćom će stvoriti blistav i prirodan izgled naše kože. Prvi korak te rutine je Luminous Silk Hydrating Primer. Nanosi se kako bi pospešio postojanost pudera i pojačao blistavost kože. Nakon nanošenja prajmera sledi drugi korak – Luminous Silk Foundation – puder dostupan u 23 nijanse, koji postiže besprekoran rezultat, posebno ako se nanosi Giorgio Armani make-up četkicom. Luminous Silk Concealer – korektor koji i zamagljuje (prikriva) i naglašava, istovremeno pružajući laganu i prijatnu teksturu koja ne isušuje kožu je treći korak rutine, a četvrti je Luminous Silk Glow Fusinon Powder, kompaktni puder koji stvara postojan sjaj za sve tipove kože. I na kraju, Fluid Sheer – formula za pojačavanje blistavosti kože, koja se može naneti kao hajlajter ili rumenilo, ili pomešati s podlogom za topliji izgled tena.

LUMINOUS SILK armani puder

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation – tečni puder sa kultnim sjajem

Istinska inovacija u dekorativnoj kozmetici, tečni puder Luminous Silk Foundation brenda Armani beauty bio je prvi izraz filozofije postizanja savršenog tena najlaganijim potezima. Ovaj puder spaja besprekorni završni izgled sa svežim, zdravim sjajem, zahvaljujući formuli koja lice čini lepšim na svetlosti. S efektom oživljavanja tena i održavanja blistave svežine tokom celog dana, Luminous Silk Foundation stekao je status voljenog i pouzdanog proizvoda među šminkerima. On zaista čini kožu savršenom za svaku priliku i pod svakim osvetljenjem, pružajući besprekoran izgled tena, čak i na fotografijama. Idealan za sve tipove kože, Luminous Silk Foundation jednostavno se nanosi u sklopu svakodnevne rutine. Tečna tekstura ne stvara izgled maske, već otkriva prirodni
sjaj kože. Formula Micro-fil™ Light Technology ovog pudera stvara izuzetno nežan osećaj na koži, poput svile. Tajnu ove pionirske tehnologije omogućavaju fino mleveni pigmenti visoke čistoće i glicerin, koji pruža hidrataciju. Cena: 6.566 din.

armani LUMINOUS SILK puder

Giorgio Armani Blender Brush – četkica uz koju nećete da pogrešite

Savršen saputnik za stvaranje profesionalnog Luminous Silk Foundation finiša jeste
četkica Giorgio Armani Blender Brush. Višenamenski oblik četkice omogućava korišćenje na svim delovima lica, za besprekorno nanošenje pudera. Precizno nanosi podlogu, čak i na najuže konture lica. Kreirana je da poboljšava finiš Luminous Silk Foundationa pružajući besprekoran završni rezultat. Giorgio Armani Blender Brush ima ergonomski dizajn. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana, metalnog prstena i crne, lakirane, drvene ručke na kojoj je utisnut logo Giorgio Armani. Cena: 8.255 din.

armani LUMINOUS SILK puder

 Luminous Silk Concealer korektor usavršava izgled kože

Lagan i prijatan za nošenje, višenamenski korektor Luminous Silk Multi-Purpose Glow Concealer dostupan je u 10 nijansi. Prikriva i naglašava, istovremeno pružajući koži blistavost.
Namenjen prikrivanju podočnjaka, crvenila i nedostataka prilikom šminkanja, višenamenski
korektor spaja izuzetno finu teksturu i intenzivno pigmentovanu formulu. U formuli se nalaze sastojci koji koži daju sjaj i istovremeno smanjuju vidljivost sitnih bora. Poznato je da kofein smanjuje pojavu podočnjaka i natečenosti oko očiju. Formula korektora sastoji se od mineralnih pigmenata obloženih aminokiselinama i mikrosferama, laganih poput vazduha koji prikrivaju bez osećaja težine na licu, a pružaju 24-časovnu hidrataciju, za uvek blistavi ten. Može se nanositi samostalno, a isto tako i pre ili nakon podloge, za prikrivanje, isticanje ili korekciju. Za besprekorno prekrivanje podočnjaka, nijansa u tonu breskve neutralizovaće tamne mrlje, dok će nanošenje svetlije nijanse uravnotežiti tonove i stvoriti savršen finiš. Cena: 5.017 din.

 Šminkanje započinje sa Luminous Silk Hydrating Primer

Prvi korak je priprema kože za nanošenje šminke. Kao baza nanosi se Luminous Silk Hydrating Primer. Može se nanositi vrhovima prstiju i umasirati u kožu, čime se osigurava prekrivanje svih delova lica, oko nosa, usana, čela i prema vratu. Cena: 5.994 din.

Luminous Silk Fuid Sheer – i hajlajter, i bronzer i rumenilo

Giorgio Armani Luminous Silk Fluid Sheer je višenamenski tečni hajlajter, bronzer i rumenilo. Dostupan u 7 nijansi, Fluid Sheer obezbeđuje prirodan i blistav izgled kože. Za isticanje, može se
naneti na jagodice, kost obrva, iznad usana i na vrh nosa. Ako se nanese ispod tečnog
pudera, Fluid Sheer stvara meku, hidrirajuću bazu i suptilan sjaj. Kada se pomeša s
tečnim puderom, poboljšava prirodan sjaj kože. Cena: 4.181 din.

Luminous Silk Glow Fusinon Powder završni korak za blistavu kožu

Luminous Silk Glow Fusinon Powder omogućava višestruku primenu, stvarajući blistav završni izgled kože. Pruža svež i blistav izgled kada se nosi samostalno ili dugotrajan zdravi sjaj kad se nanese nakon tečnog pudera. Cena: 6.662 din.

 

Foto: press