Zimsko sniženje u Zari – kada 2023. počinje akcija koju mnogi čekaju

Zimsko sniženje u Zari je ove 2023. godine izgleda “događaj” koji mnogi zaista iskreno priželjkuju. A znamo i zašto. Uostalom, svi, globalno, prolazimo kroz isti usud inflacije, poskupljenja, sve većih cena i obezvređenih plata za koje sve manje robe možemo da kupimo. A u takvim situacijama najviše trpi lični fashion life većine osoba. Jer, za hranu se mora imati novac, a nove krpice mogu i da sačekaju.

kada počinje zara zimsko sniženje 2023

Kada počinje zimsko sniženje u Zari ove 2023. godine?

Kada je u pitanju prodaja i rasprodaja Zara prati sličan obrazac tokom cele godine pa se po toj formuli mogu koristiti prošlogodišnji datumi rasprodaje, koji bi mogli da posluže kao “grubi” vodič. U sektoru New/Novo svake nedelje Zara predstavlja novitete, što je odlično ukoliko imate neograničen budžet. Ali, u suprotnom – rasprodaja je događaj koji se s nestrpljenjem očekuje jer cene mogu da budu niže i do 70 odsto.

Zimsko sniženje u Zari uvek prvo počinje na sajtu – prijavite se na newsletter

Sudeći po praksi poslednjih nekoliko godina tokom kojih je Zara prodaja pratila veoma sličan raspored, očekuje se da zimsko sniženje u Zara radnjama ove 2023. počne tokom katoličkog Božića, odnosno 25. decembra. S obzirom na to da već par godina i Srbija ima online Zara trgovinu, podsećamo da sniženje uvek prvo počinje na Zara sajtu, a tek sutradan u radnjama. U online Zara prodavnici sniženje počinje od 22 sata, a u radnjama 26. decembra. prodavnicama  Sniženje prvo počinje u online prodavnici posle 22 sata, a u prodavnicama je roba na sniženju od 26. decembra. Kako bi iskoristili priliku da među prvima nabavite željeni komad po nižoj ceni savet je da se prijavite na newsletter koji će vas obavestiti o tačnom datumu i satu kada počinje zimsko sniženje u Zari 2023.

Šta se nudi za Black Friday?

Dok iščekujemo zimsko sniženje u Zara radnjama obratite pažnju na Black Friday /Crni petak 24. novembra. Iako nikada ne učestvuje u akcijama sniženja po šoping molovima Zara je jedan od trgovinskih lanaca koji ove godine 24. novembra nudi popust od 40 odsto za određeni broj artikala. Za Black Friday Zara ima običaj da u ponudu iznese veće količine robe koje su inače iz sekcije Specijalne cene, kao i neke komade koji se retko nalaze a smatraju dobrim ulovom – na primer, vuneni hand made kaputić po ceni po kojoj ga je teško naći i na zimskom sniženju.