Darphin Eclat Sublime Micro-Serum na bazi ulja u vodenoj formuli

Darphin Eclat Sublime Dual Rejuvenating Micro Serum najnoviji je preparat ove kuće za podmalđivanje i to na bazi ulja, koji ne ostavlja nikakav masni trag na koži. Eclat Sublime Mikro-Serum još je jedan dokaz izuzetne ekspertize brenda u formulisanju preparata na bazi ulja, u lakoj formuli koju na koži osećamo kao serum. Pre ovog seruma ta tehnologija primenjenja je na čuvenoj 8-Flower Nectar Oil Cream, fenomenalnoj kremi koja ne smeta ni izrazito masnoj koži.

Darphin Eclat Sublime Dual Rejuvenating Micro Serum cena

 

Darphin Eclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum

Eclat Dual Rejuvenating Micro-Serum dvofazne formule kombinuje efikasnost i laku teksturu seruma i ugodnost, koju pruža nega uljem – uljne sfere plutaju u formuli na bazi vode, za izuzetno senzorno iskustvo, bez masnog traga na koži. Cilj Darphin Eclat Sublime Micro-Seruma je da obnovi i ojača prirodnu zaštitnu barijeru kože, ublaži bore i znakove umora na licu i obezbedi blistavost zdrave kože. Fine linije i bore su vidljivo smanjene, koža izgleda podmlađena, glatka i blistava.

Obnova barijere kože, ublažava bore, vraća blistavost

Botanički kompleks za obnovu prirodne barijere kože, zasnovan na udruženom delovanju potočnjaka, runolista i pasiflore, podstiče proizvodnju lipida, koji štite od isušivanja, hidrolizovanih proteina kvasca, koji pomažu obnovi barijere i vitamina E, koji deluje kao antioksidantna zaštita. Ferment centele (centella asiatica, poznata kao “gotu kola” ili “tigrova trava”) ublažava bore, a procesom fermentacije podignuta je bioraspoloživost ekstrakta ove moćne biljke. Blend organskih ulja susama, suncokreta i ulje semena bele limnante dubinski hrane kožu i vraćaju joj blistavost.

Eclat Sublime Micro-Serum sa 95 odsto sastojaka prirodnog porekla

Darphin je odabrao dvostruki sistem isporuke sastojaka – uljnu i vodenu fazu – sa uljima bogatim oleinskom kiselinom i glicerinsko-glikolnim sistemima, kako bi obezbedio raspoloživost i isporučivanje sastojaka rastvorljivih u vodi i ulju. U novom Darphin Eclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serumu 95 odsto sastojaka prirodnog (biljnog) je porekla.

Savet: Darphin Eclat Sublime Micro-Serum naneti ujutro i uveče na očišćeno lice i vrat pre odgovarajuće kreme. Izbegavajte predeo oko očiju.
Cena: 19.300 din/30ml.

darphin ECLAT SUBLIME MIKRO-SERUM