SUSANNE KAUFMANN i BYREDO kreirali mirisni ritual inspirisan alpskim šumama

Susanne Kaufmann i Byredo udružili su znanje i kreativnost stvorivši liniju BREGENZERWALD kojom nas ove jeseni uvode u jedinstven mirisni ritual, inspirisanom alpskim šumama. Mirisno, raskošno aromatično ulje za telo i parfemsko ulje sa roll-on aplikatorom, deo ekskluzivne saradnje dva uzbudljiva stvaraoca iz sveta parfema i kozmetike, lansirani su 14. septembra u svetu i već su na policama Met+ i Metropoliten parfimerije.

susanne kaufman byredo

Mirisnim ritualom Susanne Kaufmann i Byredo vode nas u alpski Bregenc

Istražujući senzorna iskustva koja povezuju negu i parfem, kreatorka austrijskog brenda zasnovanog na alpskom bilju, Susanne Kaufmann i renomirani parfemski brend Byredo predstavljaju nam proizvode nazvane po oblasti Bregenc – šumovitom predelu središnjih Alpa.
Bregenzerwald Body Oil i Bregenzerwald parfemsko ulje inspirisani su svežim šumskim vazduhom punim energije, bogatim dubokim zelenim tonovima. Kreiran je miris koji je uzemljenje za naša čula i predaje nas divljoj, pa ipak umirujućoj prirodi otvorenih alpskih prostranstava.

Ulje na vlažnu kožu, parfem – uvek uz sebe

Nanesite ulje za telo bazirano na biljnim uljima punim antioksidanta, odmah posle kupanja ili tuširanja na još vlažnu kožu i nežno ga umasirajte. Parfem sa roll-on aplikatorom nosite uz sebe da vas odvede u tu zonu prirodnog mira i visokog, čistog neba nad vama.
Susanne Kaufmann i Byredo Bregenzerwald Body Oil i Bregenzerwald parfemsko ulje dostupni su u Met+ i parfimerijama Metropoliten na Vračaru i Dorćolu.
Cene: Bregenzerwald Body Oil od 100 ml – 11.340 din.
Bregenzerwald parfemsko ulje, 10ml, 13.860 din.

Susanne Kaufmann

Foto: Metropoliten press