Najbolji tečni puderi za zrelu kožu koji ne ističu već skrivaju fine borice

Najbolji tečni puderi za zrelu kožu ovu titulu nose zbog svojstva koji se posebno ceni u životnoj dobi žena od 40+ godina.  Naime, podloga za zrelu kožu koja neće upasti u fine borice oko očiju ili usana presudna je za dobar izgled make-upa, ali i za održavanje svežine lica i mladalačkog izgleda. Svetski šminkeri sastavili su listu najomiljenijih tečnih pudera za zrelu kožu, i iz iskustva možemo da potvrdimo da su napravili odličan izbor.

najbolji puderi za zrelu kožu

Tečni puderi za zrelu kožu rešavaju problem sa kojim se suočavamo tokom starenja

Izabrani tečni puderi za zrelu kožu pružaju besprekornu pokrivenost, ali ne ističu borice. Bez obzira na to koliko žena ima godina, savršena podloga treba, pre svega, da kamuflira – sakrije sve brige koje se možda vide na našem licu, od tamnih kolutova ispod očiju zbog neprospavanih noći do gubitka sjaja kože od previše duvana.

Najlepše je kada žena počne prirodno da stari. A tom procesu treba dodati malo gracioznosti. Za to nam pomaže make-up. Tečni puder za zrelu kožu je baza, osnovu koju dalje nadograđujemo ostalom šminkom. Zato je važno da bude “onaj pravi” i rešava probleme sa kojima se koža suočava tokom starenja, kao što su fine linije, borice i neujednačena tekstura kože. A sve su to prirodne stvari koje se dešavaju, a koje znače da imamo iskustvo i da smo mudrije no nekad.

CHANEL-LES-BEIGES-FOUNDATION-HEALTHY-GLOW-FOUNDATION-HYDRATION-AND-LONGWEAR

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear je tečni puder koji koži daje prirodan, blistav izgled i fini sjaj. Njegova fina, svilenkasta tekstura bukvalno klizi preko kože i formira sloj koji je nevidljiv oku i neprimetan na dodir. Baš poput druge kože. Formula je napravljena od 40% vode, ostavljajući kožu hidratizovanom i zategnutom, dok blistav finiš pomaže da se stvori glatka, besprekorna i sjajna koža. Ova podloga izgleda kao lagani serum. Lagano srednje je pokrivne moći i može da se nadograđuje što nam omogućava da se fokusiramo na prikrivanje delova kože tamo gde je potrebno. Zdrav sjaj zrele kože je ono što nam treba, a ovaj tečni puder ima i pigmenate koji reflektuju svetlost. Više o njemu pročitatjte OVDE.

Cena: 7.240 dinara

armani luminous silk puder cena

GIORGIO ARMANI Luminous Silk Perfect Glow Flawless foundation je možda jedan od najvoljenijih tečnih podloga među žena. S pravom. Ta lakoća teksture, taj sjaj kože, to blistavo i srećno lice nakon nanošenja ovog pudera zaista su perfektno iskustvo. Odličan izbor podloge i za zrelu kožu zbog mekog fokusa i teksture koja ne ostavlja nikakavu težinu na licu. “Bluruje” odnosno prikriva pore i fine linije, ostavljajući kožu svežom. Odlično prikriva fleke od sunca i druge nesavršenosti na koži. Više o njemu pročitajte OVDE.  Cena: od 7.510 dinara do 8.500 dinara, u zavisnosti od prodajnog mesta.

sephora best skin ever puder cena dinara

Sephora Collection Best Skin Ever Foundation smatra se jednim od najboljih tečnih pudera iz Sephora Collection. Ne samo da ima razumnu cenu i dolazi u širokom rasponu od 50 nijansi, već njegova formula srednje pokrivene moći zapravo opravdala taj uzvišeni naziv „Najbolja koža ikada“ jer prednost se daje nezi kože. Slično dobrim kremama, obogaćen je trima hidratantnim sastojcima: hijaluronskom kiselinom, glicerinom i skvalanom, koji privlače vodu na kožu i održavaju zdravu barijeru. Na taj način dobija se prirodno vlažan ten bez vidljivih linija i teksture. Formula nalik gelu postaje „praktično nevidljiva” kada se lepo ublenda u kožu. Cena: 2.420 dinara.

shiseido synchro skin radiant lifting puder cena

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF 30 Iako nam je zaštita od sunca neophodna tokom cele godine, a posebno leti, Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF 30 tečni puder je podloga koja će nam obezbediti dodatni sloj SPF zaštite. Ova podloga srednje pokrivenosti ceo dan ostaje na koži, ne “bledi” i istovremeno pojačava sjaj mešavinom mikrokristala i mikro finog bisernog proteina. Formula ove podloge je bez ulja, što je čini odličnim izborom za dame sa masnom kožom sklonom aknama ili sa kombinovanom kožom. Cena: 7.800 dinara.