Kada 2024. počinje letnje sniženje u ZARA radnjama

Letnje sniženje cena u ZARA radnjama ove 2024. godine svakako će nam pomoći da uštedimo neki dinar, a kupimo haljinu koju mnogo želimo. Upravo zbog toga je letnje sniženje u ZARA objektima željno očekivan događaj brojnih ljubiteljki šopinga ili ovog španskog high-street modnog brenda.

sniženje zara leto 2024

 

Letnje sniženje 2024. ZARA započinjem u sred radne nedelje

Lanac ZARA trgovina svugde u svetu prati sličan obrazac poslovanja, pa tako i sezonski tajming sniženja cena. Na osnovu prošlogodišnjeg kalendarskog rasporeda sniženja cena možemo da  planiramo kada će krenuti popusti i na osnovu toga praviti planove za neki možda malo veći šoping. Za sezonu proleće/leto 2024. ZARA letnje sniženje cena očekuje se u sredu, 19. juna, i to prvo u online šopu, dok će niže cene u radnjama biti dan kasnije – 20. juna 2024. Opšte pravilo je da ZARA letnje sniženje cena uvek počinje prvo na aplikaciji, sat vremena pre nego što počne u online prodavnici.

Do početka letnjeg sniženja isprobajte sve što vam se sviđa, zapamtite veličine i modele koji vam najbolje stoje, pa od 19. juna krenite u šoping. Zbog porasta troškova života sa kojim se svakodnveno suočavamo i zbog čega imamo sve manje novca, pametna kupovina nikada nije bila važnija.