Velike torbe kreirane su za žene u pokretu

Velike torbe posebno volimo iako se s vremena na vreme zaričemo da više ništa sa sobom nećemo poneti osim novčanika, ključeva i par sitnica, jer to “kidanje” ramena stvarno mora da prestane. Jer, kad je torba velika pa mi žene u nju trpamo sve što nam pamet. Kao da očekujemo da nas će neko katapiltirati na pusto ostrvo pa da nam “nedajbže” nešto ne zafali. Na modnim pistama proleće/leto 2024 najavljeno je uglavnom praktičnim torbama. Mešu njima su i one oversized ili XL, velike torbe.

velike torbe proleće leto 2024

Nove velike torbe prate quiet luxury estetiku

Kada opisuju svoje kolekcije modni dizajneri umeju da kažu da su velike torbe pre svega namenjene za žene u pokretu. Žene čiji je dan prenatrpan obavezama gde se, osim poslovnih, podrazumevaju i sve one porodične. Velika torba uvek je odlična zbog svoje praktičnosti. U nju staje i sve ono što vam sigurno neće trebati u toku dana, ali neka, ima mesta i za to. Prevelike torbe u stvari su odličan modni komad jer uopšte ne zahtevaju da menjate svoj kompletan stil i da se oblačite onako kako ste navikli i kako volite.

A s obzirom na to da trend quiet luxury i dalje vlada i sve nove XL torbe odišu estetikom luksuzna, jednostavnih, elegantnih čistih linija, od meke kože i uz vidno odsutsvo upadljivog loga brenda ili natpisa.

bottega venetta
BOTTEGA VENETTA
loewe squeeze torba
LOEWE
chloe
CHLOE
balenciaga torba
BALENCIAGA
velike torbe ferragamo
FERRAGAMO
miu miu velike torbe
MIU MIU
bottega venetta ceger torba
BOTTEGA VENETTA
The Row Margaux
THE ROW
coach
CHLOE
dior velike torbe
DIOR

 

Foto: Pinterest