KIKO Milano ljubavna kolekcija

U čast najromantičnijeg dana u godini, KIKO Milano lansirao je kolekciju Ray of Love u boji ljubavi, pravu poslasticu nežnih tekstura, zavodljivih nijansi i romantičnih mirisa. Dan zaljubljenih ili bilo koji drugi dan sa Glowing Primerom koji prekriva nedostatke, ujednačava ten i pruža koži dugotrajni efekat hidriranosti. Potom, laganim potezima nanesite rumenilo Radiant Blush u nijansama Natural Biscuit ili Silky Mauve. Dodajte proizvod na jagodice za blago rumeni efekat ili ispod jagodične kosti za dubinu i dimenziju. Svež izgled postići ćete nanošenjem highlightera na sam vrh jagodičnih kostiju, ivicu nosa i ispod oka.

 Sjajni pigment za oči 

Za oči izaberite senzualne zlatne ili nude nijanse Eyeshadow Palette. Nanesite mat ton na kapak, a potom svetlucave nijanse na unutrašnje uglove, kako biste istakli vašu boju očiju. Ružičasto-smeđa paleta La Vie En Rose idealna je za dnevnu varijantu, smela bordo nijansa Chemical Attraction za zaljubljeni izgled ili Earthy Heart za “smokey eyes” efekat.  Boju senke istaknite sjajnim pigmentom Sparkling Eye Top Coat koji možete da utapkate prstima.

 

Delite ljubav

Usne uvek moraju da budu meke i negovane, bez obzira na to da li želite da naglasite vašu prirodnu boju ili da dobijete mat izgled koji privlači pažnju. Za neodoljivo sočne usne, nanesite hranjivo ulje Nourishing Lip Oil koje pruža hidrataciju i sjajni finiš ili odaberite svetlucavi balzam Sparkling Lip Balm koji štiti usne i daje im vlažnost. Kako biste dobili senzualnu, intenzivnu boju, odaberite mat olovku za usne Long Lasting Lip Liner, a zatim Long Lasting Lip Stylo u istoj nijansi. Ovaj proizvod sadrži dugotrajni pigment u raznim nijansama, od romantične crvene do razigrane ružičaste, i ostaje na usnama satima – čak i ako se ljubite ili nosite masku. I za kraj, naprskajte In Love Scented Mist na ručni zglob ili prođite kroz oblak mirisnog spreja. Delite ljubav gde da se nađete!

RAY OF LOVE senka za oči, 1.330 din.
RAY OF LOVE – Long lasting lip stylo, 1.190,00 din.
RAY OF LOVE – Radiant blush, 1.790 din.
RAY OF LOVE – Glowing Primer, 2.050 din.
RAY OF LOVE – Nourishing lip oil, 1.090 din.