YSL Icare Maxi shopping torba: Savršen spoj praktičnosti i luksuza

YSL Icare Maxi shopping torba trenutno je najpopularniji modni detalj, savršen spoj praktičnosti i luksuza, model koji zadovoljava sve potrebe žene. Dizajniran je da se nosi bukvalno u za sve prilke – i na posao i na aerodrom. Ultra-velika torba podseća na klasičnu kožnu torbu, ali mnogo bolju.

YSL Icare Maxi shopping model za dve torbe u jednoj

YSL Icare Maxi model izrađen je od jagnjeće kože, štepana je celom površinom, a na sredini prednje strane nalazi se mesingani logotip brenda. U stvari, Icera model, kao trenutno najluksuznija shopper torba, osmišljena je kao 2 u 1 varijanta, jer duž bočne strane dodata su dva panela, koja se preklapaju, kako bi se dobio još jedan oblik tašne.

Sve što vam treba u nju staje

YSL Icare Maxi torba idealna je za žene koje sve svoje sa sobom nose. Veoma je prostrana pa se među svetskim modnim influenserkama može videti kao omiljeni model torbe, zgodan za aerodrom ili vikend putovanje. Takođe, uz nju nije potrebno nositi još jednu tornu za laptop, na primer, jer u Maxi Icare sve staje! U svakom pogledu, torba je vrlo efektna, a kuća YSL vodi se mantrom “da i praktične stvari mogu da budu luksuzne”. Cena torbe je 3.500 evra.

ysl icare maxi shopping
Foto: @leoniehanne

ysl icare amxi

ysl icare maxi
Foto: @leoniehanne

YSL Icare Maxi torba štepana

ysl icare maxi