Film “Tamo gde rakovi pevaju” do kraja će vas držati u napetosti

Film “Tamo gde rakovi pevaju” je filmska adaptacija bestselera New York Times-a i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini. „U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive” – reči su glumice Dejzi Edgar-Džouns na početku trejlera filma, koji u domaće bioskope stiže 22. avgusta. Nove scene obećavaju triler koji će nas držati u napetosti do samoga kraja.

Film “Tamo gde rakovi pevaju” – priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu

Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu, autorke Delije Ovens, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove. Novi trejler sigurno će kod filmske publike izazvati uzbuđenje, jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kaja, devojka iz močvare. Misteriozni ljubavni trougao, ubistvo bez ikakvih tragova i urota gradića protiv devojke, koja je odrasla u divljini, pravi su recept za uzbudljiv triler! U trejleru se može čuti i duža verzija pesme filma Carolina koju je samo za potrebe filma napisala i otpevala Tejlor Svift.

film tamo gde rakovi pevaju

Lik Kaje nadahnuće i inspisirati mnoge

Zadivljujuću misteriju najavila je i producentkinja Ris Viderspun čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma. Uz nju, u najavi pod imenom „Tamo gde rakovi pevaju” pridružila se i glavna glumica, rediteljka Olivia Njuman, producentkinja Lauren Nojstater i glumac Tejlor Džon Smit. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kaje zasigurno će nadahnuti i inspirisati mnoge.

Foto: press