Novi Les Beiges puder je preporuka za doba pandemije

chanel les beiges tečni puder cena

Najnoviji u Chanel liniji tečnih pudera/podloga je Les Beiges Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear. Ova baza je prirodnog, blistavog izgleda koja koži daje sjaj kao nakon sunčanog dana provedenog na otvorenom. Njegova fina, svilenkasta tekstura klizi preko kože i formira sloj koji je nevidljiv oku i neprimetan na dodir. Poput druge kože.

Nesavršenosti umanjenje, a koža blista

Kombinacija praha i pigmenata reflektuje svetlost, a teksturu kože čini glatkom, umanjujući nesavršenosti na licu. Ten nakon nanošenja postaje ujednačen. Odmah umanjuje vidljivost fleka i pigmentacije na koži, kao i finih linija, a i popunjava vidljive proširene pore. Zahvaljujući svojoj prilagodljivoj pokrivnoj moći (može da se nadograđuje) i dugotrajnoj formuli, koža će blistati čak 12 sati.

Nežan, satenski zavšni sloj

Takođe, formula je kreirana tako da štiti kožu od spoljnih agresora, poput zagađenja. Ekstrakt kalanhoje stvara prepreku na površini kože i štiti je od štetnih efekata zagađenja kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Zdravi pigmenti pojačavaju sjaj kože, te kožu “presvlači” suptilnim, satenskim završnim slojem. Obogaćen je hidratantnim sastojcima, pruža osećaj trenutne udobnosti i hidrira kožu iz dana u dan. Dostupan je u 35 nijansi, što omogućava svakoj ženi da pronađe nijansu koja joj savršeno odgovara.

Savršen za ispod maske

Ako postoji nešto na šta uvek možete da računate, to je da će Chanel Les Beiges ​​puderi koži zaista pružiti onaj priželjkivani zdravi sjaj, prirodnog izgleda. Novi Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear pobrinuće se da ten uvek izgleda svež i odmoran. Ovaj puder dobra je opcija za one koji traže laganu pokrivenost i hidrataciju, lagan finiš koji će prijati koži pod maskom za lice.
Cena: 6.429 dinara.CHANEL-LES-BEIGES-FOUNDATION-HEALTHY-GLOW-FOUNDATION-HYDRATION-AND-LONGWEAR-tecni-puder-cena.

 

Foto: CHANEL Beauty press